Pages

Sunday, December 12, 2010

sedar diri tu dulu !!


Assalamualaikum wbt..


sedar diri?? macam marah je kan..jangan marah2..
nanti kena cop..


jeng!

jeng!

jeng!

tak pun pakwes psiko..
lari! lari! lari bawak diri..

aku bukan ape..
aku tak suke orang tegur kesalahan or kesilapan aku..
tapi tak sedar diri..
kalau nak tegur pun, janganlah tengking2, maki-hamun segala bagai..
aku rase cam nak letak cermin depan muke die..
kasi die tengok muke bengis die time marah2 tu..
mesti dalam hati dia akan terdetik..
" MashaAllah..buroknye muke aku!! "..
hmm..aku give idea kat korang untuk buat camtu..
same2 lah give and take okeh?? hahahaha..


ada kaitan ke?? korang yang dah kenal aku..
memang hobi lah letak something tak kena-mengena ni..
tapi dekat2 la tu kan..



p/s : nak tegur orang, cermin diri tu dulu la...


6 shining LIPGLOSS:

delarocha said...

"before u finger out to other, make sure your hand are clean" errr betul ke ayat aku ni?? hehe tapi lebih kurang gitu la... nak cari salah org tgk salah sendiri dulu :-)

eyes143.. said...

bak kata org.

jgn ckp dpn cermin. :D

Yutaka Mushimura said...

sian kat ko...sapalah tegor ko tuh ek...


ish2.....ape2 pon ko jgn marah key...orang tuh sebenarnyer sokkkaa kat ko...


woooohhaaaaa

athiea said...

delarocha : gua hangguk saja la.hehehhe

athiea said...

eyes : baik jgn tgk crmin trus..grrrr

athiea said...

yutaka : hahha..ko mmg mmhami la tu kot..