Pages

Monday, December 13, 2010

pecah-belah rumah tangga


Assalamualaikum wbt..


lelaki ni kalau ada aweks or binis yang queen control memang padan lah muker..
semua kena control..
semua kena tegur..kalau tegur sebab silap..
takpe jugak..
tapi kalau small matter tu..
memang bingit!!!!


tapi lelaki2 kena faham..
perempuan ni buntu perhatian you olls..
jangan bile dah melepas..
baru nak kejar..
"sesal dulu pendapatan, sesal kemudian takde gunenye "


introduce cepat2 aweks or bini korang..
kalau korang betol2 tulus sayang die larh..
biar buruk ke, cantik ke..
yang penting hati macam taman maa..
jangan kena kebas dengan geng sendiri sudah..;)




14 shining LIPGLOSS:

i'm afirah said...

like this very much .btul tu pompuan buntu ngan laki .

kay yea said...

kene ke?HAHA~ :D

James Buns said...

lain orang lain situasinya.

:D

Yutaka Mushimura said...

emm..aq da melepas.....

huhuhuhu...sedihnyer

Mr feckry said...

kang kalau gua tunjuk ada yang terpikat pula

Ain Atika said...

hahha...i ni kuat bebel gak...tapi xlah teruk macam 2....hihihihi...

hackshitam said...

lumrah prempuan...

athiea said...

i'm : hehehhe..lu perempuan sme ng gua maa...

athiea said...

kay : tentulah tidak!!

athiea said...

james : betol tu..

athiea said...

yutaka : cri y len ok?chaiyok.hahah

athiea said...

feckry : xyh ngade2..lu da nk kawen

athiea said...

ain : bebel slow2 tp bnyk pn bleh.hahaha

athiea said...

hacks : lumrah lelaki