Pages

Saturday, December 11, 2010

padan muker!!!


Assalamualaikum wbt..


haaa..korang ..rase nak sepak2 je kan bile kite kena bala sikit..
tetibe ada orang sound.." hahaha..padan muker!! "*shit!!
gua sarankan, banyak2 solat sunat bagi tolak bala..huuhuh..
tapi korang ada fikir tak..kalau boleh nak set je mimik2 muke..
yelahh.kite tak tahu ape akan jadi pagi ni, afternoon, petang, nite..
so, senang cerite.. letak perencah 'facedrop' biar kite boleh bagitahu orang sekeliling awal2 kite punya mood hari ni..
so, dorang pun boleh prepare awal2 untuk hadapi kite..hahaha


tengok eyh..


kalau korang, nak jumpe aweks ke, gewes ke..
tak kan saturday & sunday je kan?
giloss!! impossible..
pe jadah la kartun ni..
gua pun tak faham..hahahaha..




10 shining LIPGLOSS:

James Buns said...

bala itu penolak dosa.

:D

ahmad endo said...

ko tak paham aku lagilah tak paham...hahaha

Syed Hilmi Syed Yahya said...

waa...klau ar face kite leh set awl2 cm 2 ape ar akn jdi kt dunia nie ye...hehe,,ape yg penting,,senyum selalu,,bru ar setiap ari ceria+awet muda,,haha,,,nice to meet you...

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

Einaz Shah Rizal Thomas said...

you have a great belog. (:




have a nice day.
by!

athiea said...

james : ye ke??kalau kte pun sabar hadap mnde smue tu..

athiea said...

endo : hahaha..kte serasi weh.grrrr

athiea said...

syed : nice to meet u 2 3 4 5 6..hehehe

athiea said...

mekdonel : i will.heheh

athiea said...

elinaz : thanks dear...