Pages

Monday, December 6, 2010

11 perangai aweks 'PSIKO'


Assalamualaikum wbt..


perempuan memang tak sudah2 dengan masalah emosi..
tiap2 bulan..mak aiii.. lelaki kena sabar2 je lah..
*cakap macam aku ni lelaki pulak*..
bydaway, as far semua entry mesti aku sokong perempuan..
sebab aku girl, so kenalah sokong girls generation jugak kan?? hhheehe..


unfortunately lah bagi teman2 kaum sejenis aku ..
kali ni aku nak kasi pelempang penyedaran kat wanita2 La-Tahzan..
tak boleh salahkan lelaki je dalam setiap benda taw..
kite kena sedar diri jugak..
jangan pandai duk angkat bakul tunjuk lagak..
kire lu boleh tackle ramai lelaki tapi aleh2 kena tinggal jugak..
bajet lu cantik sangat la?? low profile la beb..
jangan duk agung2 diri sangat.. Allah murka..

meh kite check list aweks2 'psiko' di mate jejaka..

Killing Loneliness Pictures, Images and Photos

1> Cuba tarik perhatian jejaka di khalayak ramai dengan memekik sekuat-kuat hati memanggil nama sang jejaka nih..*malu dapat balik ada la nyahh oii..


2> bila gaduh je remove or BLOCK sang jejaka, ex dia, semua orang lah..*kire hebat sangat la tu leh block2..


3> Ancam bunuh diri andai si jejaka melukai hatinya..*kuat iman jangan yea..


4> Guna atau simpan barang sulit si jejaka tanpa pengetahuannya..


5> Memakai baju atau seluar si jejaka tanpa sebab..tetibe je giler2 buat hal..*hahahha


6> Tidak benarkan si jejaka putus hubungan. kire desperate sangat2 lah dengan si jejaka ni.. bila si jejaka lari.. kejar2 jugak sampai mampuishh..


7> Perkenalkan si jejaka kepada familynya terlebih dahulu tanpa kehendak atau keizinan si jejaka ni.. tiba2 ajak satu kampung, pastu perkenalkan bf dye la kotnye..


8> Marah2 tanpa sebab..tetiba baru jumpa nak marah2..


9> tahu semua password, e-mail akoun facebook, twitter, myspace, skype, ym, tumblr, friendster..whatsoever lah yang si jejaka dan buka senyap2 tanpa pengetahuan si jejaka..


10 > mengaku belajar PSIKOLOGI tapi tak sedar diri sendiri yang psiko lebih2..patut kena masuk tanjung rambutan lebih bahagia kot..


11> tetiba muncul di tempat lepak si jejaka. padahal dia tak ajak pun kamu..


hurrmmm..cukup 11.. dah malas. ni bukan 100% daripada aku yawww..
campur bahagi tolak darab kuase segala bagai dengan penyelidikan terperinci..
baru aku terdetik nak post this entry..
so.. renung2 kan~


14 shining LIPGLOSS:

Syafiq Rosli said...

nice info..

Liquid said...

betoi3. takut wa kalo dpt gf cmni eheh

athiea said...

syafiq : thanks..keep it

athiea said...

liquid : lari smpai hjg dnia la.hahaaha

Mr feckry said...

wanita kesedaran

sebelas said...

apakah gambaq itu ?

athiea said...

feckry : sweet!

athiea said...

11 : gmbar org la..

Cik Mieyrarif said...

takut nye org camtu..
simpan sluar dalam BF? euww

hamzah ian said...

tu la cabaran.. keh keh

athiea said...

cik : besela.dah desperate nmenye..hahah

athiea said...

hamzah : makin mecet lu..hahaha

acik mimi said...

salam...
saya blogger baru...kalau sudi masukkan link anda dalam post saya yg terbaru...
sedikit ilmu blogwalking untuk di kongsikan bersama pada semua sahabat blogger..
Thanks..

athiea said...

acik : ok beb:)