Pages

Saturday, December 4, 2010

nak kahwin sudah nyah oiitt!!!



Assalamualaikum wbt..


hati mula rasa resah, kedengaran kuat beduk dipukul betalu-talu..
ditemani dengan titis2 salju yang agak suam2 kuku..
tika subuh mula membelah awan..
nampak sinar hening menusuk bayangan mata..


feel macam heaven gilers..
tak sabar tapi cuba menyabarkan diri..
ni wedding bese2 saja kalau wedding of the year,
satu Malaysia datang.. habis2..

dream1 Pictures, Images and Photos

bunga mawar ku siap2kan..
bunga telor aku hiaskan di pinggir pelamin..
hantaran-hantaran semua sudah bersiap sedia untuk ditukar-tukarkan..
menunggu waktu yang sesuai je untuk beralih tangan dengan sang pemilik sebenar..


makk aiii.. ni orang lain yang kahwin..
kalau aku yang kahwin.. camner lagi la perasaan ni..
duk tengok ramai sangat duk kawen..
sampai aku rasekan seru tu cam dah dekat je..fyuhh fyuhh <-- (kasi bomoh2 sikit)
tambah2 lagi..ramai duk tanya2 dah berpunya ke, belum ni..?
sah2 la dah belum lagi..grrrrr..

tak caye??
korang ni.. memang susah nak percayakan aku yang jujur ni kan??
sini2 aku nak tunjuk bukti yang fakta bukan auta semata-mata




haaa.. tak cayer kat aku lagi keh??
huh! takpe lah. penat aku nak buat korang betol2 caya..hehee..
ikut dari segi persediaan memang tak ready..*hell..
tapi dari segi zahir batin tu memang tak ready langsung la..
so konklusinya.. tak ready lagi ok??
nak study sampai otak ni banyak cabang..
biar bile nak fikir je solution bout something..
keluar lampu2 tanda idea datang mencurah-curah ke dalam gandum..nyum nyumm..


ni lah penyebab rase gatal nak kahwin. asyik jadi orang yang terdekat je..
ada jadi pengapit la, pengepit la, nasi himpit la..

wedding teacher time mrsm dulu..comel kan die??

ni la wedding aku..keh5..cuba teka siape tepi tu..Rp 1 juta aku kasi ok??hehe



biasalah.. orang kate kalau duduk dekat2 ngan pengantin tu..
badinye.. ooppss.. tempias tu lekat2 kat badan ni..
so, nasihat kat sape2 yang nak kawen tapi takde petanda tu..
pergilah terjah, serang pengantin..mintak pakai baju pengantin tu pun lagi takpe.heh!!
dah2.. cerite2 kat korang, habis hanyut aku dalam dunia gatal nak kawen..

*erkk..ada kena-mengena ke dengan lagu ni??hehehe


p/s : tak sabar nak berfirst nite ni.. grrrr*lagi gatal..



12 shining LIPGLOSS:

James Buns said...

ah..gua nk betulkan yg gua ternmpak salah kt headline~

anjakan paradigma adalah helah kerajaan supaya kutu-kutu jadi tak rock! tapi gua rock lg beb~!

hackshitam said...

ceytt..
terserlah kegatalan lu..
hahaha

FarhanaFabulous said...

nanti kawen jangan lupe jemput ye..:]

hiro said...

jum kawen nyah..haha

sekuk tawa said...

smoga berbhagia..muahaha..mcam r da kawen..ehehe

athiea said...

james : gua xske rock. gua suke kapak.hahahah

athiea said...

hacks : lu jgn la jeles2 cmtu..gua cdey plak..grrrr

athiea said...

farhana : insyaAllah..calon pun xde kot..

athiea said...

hiro : smue org lu ajk kawen..xnk la gua ng lu.hahaha

athiea said...

sekuk : taw pun.hahaha

mr.syazwan said...

nak kahwin mmg syokk

time kahwin mmg seronok

lepas kahwin mmg serik (kot)

athiea said...

agak a..
gua rse cam nak sokong je.heheh