Pages

Wednesday, July 7, 2010

u r mine

aloha...

aku teruja..

kenapa???

teka la..

kenapa???

aku rase cam hari ni special day sangat2..

kenapa???

7 JULAI kan hari ni??

kenapa???

birthday bff aku..yeay!!!


ni nak tayang sket dye yang jeput (chubby)+ chumil nie...

name empunye diri ni Nurul Najwa Zulkuffly..Lau korang rajin2 nak cari kat fesbook..klik je name tu..gerenti jmpe punyela..hehehe..

aku nak ucapan sikit la..

dearest wa (gukacip.com)..

thanks for being da best besties in my life before, now & forever..hup u'll succeed in ur life..since i meet you..once in a life time I find a friend who touched not only my heart but also my soul..Once in a lifetime I discover someone who stands beside me not over me..Once in a lifetime if I am lucky I find someone as i have found you..very special one. We can be ourselves with, TALK with..Laugh with.. HOPE with.& Believe with..Happy Birthday dear..May Allah bless you..:)

pe yang aku teruja sangat kan???
lam ramai2 bff aku..one part of them*betol ke ayat ni??birthday dorang mesti tarikh same ngan bulan..eg.cam najwa ni..7 julai..mys tyrah (klik sini)..aku rase aku lak yang special, bertuah dikurnikan kawan2 cam dorang..

alaa..yang lain..jgn kecik aty..korang pun special what..aku sayang semua la..kiss hug untuk korang yup!!mmuuaahhkksss<3

2 shining LIPGLOSS:

= d = said...

happy birthday..!!

may Allah bless u.. =)

thyYunx said...

huhuu..thanks*mcm bfday ak plak..hehe..