Pages

Wednesday, July 7, 2010

superb blind

Salam...

nape ek???*tetibe je...xde mukadimah secara definisi langsung..ngeeee..time kite ada ssuatu..ataupun ble something tu ada depan mate kte..mesti kepuasan gune atau tengok sesuatu tu..memang dah over limit..sometime, kte xrase penting pun & ia sentiasa ada..tapi ble kte perlukan sangat2...mulelah..ia wat ajaib la...hilang la,,,ghaib secara pelik la..semalam ada, tengok2 pagi ni time nak gune dah xde..huhh!!!curious noe camtu..


aku nak beli nasi semalam..pilih2 la lauk..sampai kat kounter..kawan aku cakap la nak bayaq pakai dwet depa dulu..aku go on je la..alang2 dye nak pecahkan dwet dye yang 1000$..hek3..balik je kondominium ni..bilang2 la dwet yang tinggal..nak asing2 dwet buku..al-maklum la..buku bile dah study lam engineering ni..kadang2 mengalahkan doktor..before tu..aku dah cepat2 bayar dwet kawan aku..fyuhhh!!!walaupun nak isi perut sendiri..tym dwet ciput ni la kena b'kire2 sket..hahah..nak diet..mr.DF xkasi..katenye.."makan banyak2 sket..bia ada isi sket"..hahha..dah sekarang..aku wat fi'il makan pada sbelah malam je..haaa!!padan muke..lau aku cam tong nanti jangan salahkan aku lak..hhehehe..nak kre budget jap yep..



Engineering Chemistry (OC) : RM90
BEL 260 (Eng) : RM35
MAT 183 (Calculus) : RM20 (exercise)
Others : RM110..

wahh!!mak aii..dekat2 rm300 gak tu..dah la aku xmintak pitih2 tipu (PTPTN)..harapkan papa aku yang t'cayang je la..huwarghh!!mintak dwet ngn papa lagi..xke senang lau papa taw2 & paham2 je aku xde dwet sekarang..encemnye papa if 'tangan yang m'hulur lebih mulia daripada tangan yg menerima'(erkk..ada kena-mengena k??)..huk5..*xperlu tunggu aku gtaw..^^..

plus aku bengangnye..dwet banyak2 semalam aku tengok ada lagi lam purse..yang wat aku gi gatal2..konon nak jimat..1st day sampai aku pergi sorokkan dwet2 kat celah2 mane ntah..tibenye semalam nak cari, nak gune, nak kuarkan..bang bang bung la aku!!!xjumpe..sengal!!xsal2 nyusahkan papa..sori papa.:)..



dunt worry ye pa..k.long janji study rajin2..sem ni dapat DEAN LIST lagi & lagi..insyaAllah..hooray!!!!
nak jadi cam Kak Na mr.DF ni leh x??habis phD daa..jelesnye..bukan calang2 course jugak uh..hidup FIZIK!!huk3..

2 shining LIPGLOSS:

Anonymous said...

engineering mmg byk buang dwet tp students power2..

thyYunx said...

hahah..btol3..*ngaku je la..wlu agk krg.ngeee