Pages

Monday, July 4, 2011

supaya kulit kelihatan cantik di awal dan akhir usia


Assalamualaikum wbt..


bila korang nampak je tajuk ni..
of course cepat2 korang bukak kan?
kejelitaan hak milik setiap insan..
no wonder this phenomena happens right?
untuk lebih formal & unformal lagi..
aku nak teruskan apa yang ingin sampaikan.
aku ? okeh. hari ni aku nak lebih sopan lagi..
let me bahasakan diri thieya..
ekk ehh.. kenapa pulak tak boleh?
memang nama aku lah tu.. tak salahkan? ngeeee...


thieya rasa kalau thieya nak share dengan korang banyak2 pun..
korang mesti rasa segala tips yang thieya bagi agak common dengan life korang..
so, thieya amat2 tekankan korang kerapkan exercise (macamla aku ni banyak sangat exercise)..haha..
dan banyakkan minum air masak..
kalau boleh.. pagi2 korang bangun tu, before gosok gigi terus minum air masak..
baru sedap sikit nak gosok gigi..heheheh..*ada kaitan ke??aigoooo...
nanti korang akan rasa air masak ni lebih cunnnnn daripada fresh orange ke, mocha ke, watermelon juice ke.. sumpah! sebab thieya sendiri mengalami kejadian itu.. ishhhkkk3! kesian laki thieya 5, 6 tahun nanti.. mesti thieya asyik suggestkan dia minum air masak je.hahahaah


then, selalu la basuh muka dengan air masak..
sampai takde air masak lagi untuk diminum..hahahaha..
tak payahlah kejam sampai every minutes korang perlu basuh muka tu kan?
at least basuh la after wake up or nak tidur tu...
segalanya cerita pasal air masak kan?

tapi yang ni paling menakjubkan..
thieya nak tanyang muka kat seluruh dunia..
selama thieya hidup beberapa tahun ni..


nampak tak?
nampak tak permainan dia?
dari kiri sekali tak silap thieya time umur 18 tahun kot..
yang kat tengah tu, ketika sedang nikmat ber'SPM'..
yang kanan sekali pulak, 2 minggu lepas..
exactly 20 i am! :)

so, nak tips cantik 1001 in 1..
thieya suggestkan gunalah VIRGIN COCONUT OIL (VCO)!
kalau korang tak pernah nampak..
ini dia rupa bentuk muka VCO..

terdapat dalam bentuk softgel dan liquid..
just RM 39.90 sebotol.. murah kan?
tak perlu berbelanja lebih untuk cantik lagi..
cukup VCO ni buat korang berpuas hati sampai tak nak cuba produk lain lagi..

senang untuk dimakan dengan sifat fizikalnya yang kenyal dan wangi..
boleh digunakan tanpa was2 kerana contentnya adalah 100& minyak kelapa dara..
tanpa bahan kimia tambahan..
korang pun tahu kan yang kelapa tu banyak manfaatnya..

antara kebaikan VCO SOFT GEL ini adalah :

~ menghilangkan jerawat, parut, jeragat pada kulit muka dan seluruh badan.
~ membantu mengurangkan berat badan.
~ meningkatkan daya tenaga fizikal dan mental.
~ kulit muka tidak lagi berminyak.
~ lenguh2 dan sakit seluruh badan dapat dihilangkan.
~ kelihatan bertenaga dan bersemangat even bekerja seharian tanpa rehat.
~ membantu sistem hadaman dan pencernaan.
~ mengurangkan segugut wanita.
~ melindungi tubuh daripada risiko kanser,penyakit jantung, takanan darah tinggi..

turut sesuai untuk pasangan suami isteri..
kerana VCO ini dapat..

~ menambahkan tenaga dalaman lelaki dan wanita (kelamin).
~ mengatasi masalah menopause wanita..
~ membantu kesuburan wanita (hamil) .
~ bartindak sebagai agen pelincir (wanita)


cara penggunaan :

~ makan softgel ni dua kali sehari.. perlu diambil selepas makan. tapi kalau korang busy memanjang. boleh makan terus dua biji pada waktu malam. in case, korang tak sure nak makan bila la kan..?
untuk wajah yang lembut, agar bertindak lebih efektif pada kulit muka.
guntingkan sedikit hujung soft gel dan sapukan VCO pada kulit muka sebelum tidur.
tetapi jika kulit anda berminyak. anda disarankan tak perlu sapukannya pada kulit. makan VCO ni je pun sudah memadai..


ingat. sesuai untuk lelaki dan wanita.
bagi yang sudah berkeluarga..
VCO ni juga amat elok jika dijadikan sebagai makanan tambahan.
tak perlu ambil vitamin berasingan untuk sihat.

Last but not least..
sekali lagi thieya war2kan harga bagi sebotol VCO ni adalah
rm39.90 sebotol bagi semenanjung Malaysia dan RM43.90 bagi Sabah & Sarawak..
terdapat 60 kapsul sebotol..
bagi harga sebotol VCO + postage semenanjung M'sia : RM39.90 + RM4 = RM43.90.
bagi harga sebotol VCO + postage Sabah/Sarawak : RM43.90 + RM 6 = RM49.90.

if nak order..

boleh pm thieya untuk pre-order :

athiea.chemist@gmail.com

atau like and make order at facebook :


sila hantar maklumat penuh anda ke e-mail thieya :

> Nama penuh :
> Address :
> Nombor hp :
> Jumlah item :


pembayaran boleh dibuat melalui :

atm transfer di bank CIMB, BIMB, BSN, MAYBANK..
sila attachkan picture resit sebagai bukti pembayaran..
PEMBAYARAN YANG TIADA BUKTI TIDAK AKAN DILAYAN.

setiap bayaran akan diberi number tracking.
thieya akan update tracking number di page double-d collections..
dan 'pos delivery' akan dibuat mengikut hari yang ditetapkan.
pa pepersoalan boleh tanya thieya di :

athiea.chemist@gmail.com ok?

owhh.by the way..
ini sudah terbukti dengan testimoni pengguna termasuk thieya..
termasuk irine nadia si kecil molek yang baru bertunang tu..
dan akak nurulbadiah lai..
thieya agent berdaftar.so , jangan ragu2 untuk order.


P/S : SERIOUS BUYERS ONLY!

wassalam

16 shining LIPGLOSS:

aisyah ahmad said...

saya nak..dah order.kena bayar dulu ke??

unieMARKS :) said...

thieya , blanja satu :P hahah !

Mr feckry said...

gua cukup sekadar basuh muka time wuduk je

misz molecule said...

aisyah : yess sygx..tlg cek emel..

misz molecule said...

unie : hahaha..rugi la i syg..heheh

misz molecule said...

feckry : xsalah buat usaha sampingan selain berwuduk kan??:)

sizuka[Izzati] said...

whoahhh memg lawa ah!ada international postage x?:P

misz molecule said...

may i knpw u blik msia ble sygx??

Yutaka Mushimura said...

ooo..barulah aku tau nape ko putik melepuk....:)teruskan...dengan wajah berseri - seri

tips terbaru

Pemutihan Dokumentasi Di Atas Meja

Rumah Tangga Bekecai Nak Salahkan Sapa??

Si Anu Yang Baru

Ketahuilah Apa Punca Anak Derhaka

Petua Untuk Mengandung - Petua Untuk Masa Kini Dan Masa Depan

Penyakit Jantung Bolehkah Dicegah???

Tips 10 Petanda Dia Jodoh Kita

me suya said...

waaaa..kawan suya pun ade promote minyak ni... ni yg rasa nk kena cuba ni.. sbb ade testimonial :)

misz molecule said...

yutaka : hahha..ada2 je

misz molecule said...

me suya : jom la order ngan i dear..:)

ain shakirah said...

bpe lame pakai npk kesan cmtu ????

misz molecule said...

ain : 2 minggu pun dah dapat rasa perubahannya..try la satu botol. insyaAllah xmenyesal punyala

Encik Psychopath said...

bisnes ! maju da skrg blog ni.

misz molecule said...

haha.Alhamdulillah a..pmulaan je pon..