Pages

Thursday, July 28, 2011

perempuan dan RM39.00


Assalamualaikum wbt..


merujuk entri aku semalam..
pada sesiapa yang tak baca lagi sila baca sebelum terjah entri ni..
ada yang cakap syifa tu kucing, tertanya-tanya benang emas?
mana ada syifa kucing la ..hehehe..comel je.. dia of course perempuan..
benang emas sebab dia anak orang kaya..
so, aku maksudkan syifa tu selalu pakai pakaian loarded la..
apa yang terjadi?
syifa tanpa seurat benang pagi tu kerana. . . .
semalam dia baru pulang dari kerja..
sedang dia bersiap untuk pergi mandi..
dia terasa pening, dan tidak berdaya untuk bergerak..
mungkin akibat stress dan kerana terlalu banyak berfikir..
plus, dia mengalami sakit migrain yang agak teruk..dia terus tidur..
' tiada yang buruk, hanyalah yang baik sahaja hendakNyA:) '..


OKAY, tu berkaitan dengna tajuk perempuan..
untuk RM 39.00..
bermula 1 Ogos 2011 sehingga 1 September 2011..
Ada RAMADHAN PROMOTION for VCO users..


so, can pre-order VCO pada harga RM39.00 sahaja pada bulan itu..
dan pada saudara0saudari yang duduk jauh2 tu..
tak perlu risau.. hanya free-postage untuk anda semua..
GRAB NOW!! jangan lepaskan chances ni..
anda nampakkan picture VCO kat side bar tu..
tekan picture tersebut dan buatlah pre-order di page DOUBLE-D COLLECTIONS..
TIADA HALANGAN HANYALAH PELUANG!

6 shining LIPGLOSS:

RIAN said...

hola ! awok ajen produk ni ke ? :)

Yutaka Mushimura said...

siap promote lagi...hehheh..seb bek aku bukan perempuan...:)

aisyah ahmad said...

promote..promote..ok la mkn tu..selalu nk buang air kecil..may be dia bersih buah pinggang..alhamdulilah rasa segar bila mkn..tak penat cam dulu..hehehe

misz molecule said...

rian : ye syg..nak order??:)

misz molecule said...

yutaka : untuk lelaki pun boleh guna..

misz molecule said...

aisyah : dear..jom la letak testi kat page double-d.. nnti jgn lupe order lg aw:)..thanks 4 da testi here