Pages

Friday, July 8, 2011

hidup sewaktu kecil dan besar


Assalamualaikum wbt..

semalam duduk melepak macam dah boleh score semua subjek killer..
fyi, minggu depan ada tiga test subjek killer.. heat transfer, material balance & process , plus chemical process & sustainability.. owh.. maaf.. cerita aku asyik banyak semalam kan.
at least aku jujur bercerita hal past tense.hahaha


bila perempuan duduk bersama.. macam2 cerita keluar..
aku yang ada nawaitu nak study..terlepas peluang sebab malu dengan jiran2 sebelah..
tak nak lah mereka tegur aku kuat study tapi dalam hati... tak boleh score tinggi2 jugak..aigooo..
tiba2 kawan aku bukak cerita masa dia kecik2..


after she was born..
mak dia selalu dodoikan dia.. main tepuk2 kat 'bontut'..
2 tahun hidup dia camtu tak berubah-ubah..
sehinggalah adik dia dilahirkan..
maknya berubah tangan dodoikan si adik pulak..

punyalah habit tak boleh tidur kalau takde orang dodoikan sambil tepuk 'bontut'..
terpaksa dia tepuk diri sendiri..
OMK! kesian giler...
kami yang dengan takde maknanya nak kesian.. makin gelak adalah..


apa habit korang dari kecik tak boleh tinggalkan ek??
sampaikan berpisah dengan family pun still tak boleh berenggang ngan habit tu..
ada ke korang still minum susu dalam botol??hahaha
mintak simpang lah kan??
ada ke patut besar mak bapak orang pun still minum susu dalam botol
malu ceyh..:)))


ada yang jenis suka gigit kuku..
dulu aku pun jenis camtu..eeee..selekeh kan??
tapi masuk je tadika.. mama aku bising..
" besar2 pun gigit kuku lagi. kuman. kotor tu. mama beli pengetip kuku buat ketip kuku. bukan buat hiasan. "..
dbussshhhxx! pening :(

4 shining LIPGLOSS:

Encik Psychopath said...

nak kite tidurkan?

misz molecule said...

hahaha..lagi xnak

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

kadang kita tak sedar benda yang hari-hari buat tu boleh jadi habit. Ketagih oh ketagih. ahak~

Puteri Iqa Izyan said...

huhu. dulu iqa ade kwn. then kwn kakak dia ade perangai mcm ni. nk boleh tidur kne kwn2 die tepuk dlu. hahaha.