Pages

Wednesday, June 1, 2011

dasar lelaki..


Assalamualaikum wbt...



omo! tajuk tak leh blaaah kan?
kepada sang lelaki2, jejaka2 yang kacak bergaya..
gwa mintak maaf awal2 yep.:)


bila bercinta kan?
lautan api sanggup ku redah..
gunung berapi sanggup ku sanjung..
akan ku bawa cinta kita hingga langit ketujuh..
macam2..


mereka tak tahu..
kot2 si perempuan tak suka jenis si lelaki yang lebih2 camtu.susah jugak!
hiperbola lah katakan..
menyatakan sesuatu yang tak pasti atau lebih tepat tak mungkin terjadi..
gwa tak tahu jenis lelaki camner yang boleh dipercayai..
tapi cukup bila bercinta..
" aku percaya kau, kau percaya aku "..
tak susah kan?
tapi percayalah si lelaki..
bila sekali kau ragut kepercayaan si perempuan..
kepercayaan yang dia beri kat kau dulu..
tak mungkin lebih daripada tu lagi..
mungkin semakin berkurangan..
dan mungkin juga zero. takde langsung.


ini kes sebab semalam aku duk layan cerita 'nora elena' kat tv3..
entah kenapa tiba2 aku ketagih drama ni..
nora terseliuh kaki..
seth pulak cakap..
" abang sanggup dukung nora sambil naik gunug kinabalu"..
sah2 la kau tergolek kalau bawak manusia kat belakang kau..
sedangkan bawak beg pun kurang stabil. aigoo..
tiba2 pulak aku nak emo..hhahaha..


bdw, aku nak mintak jasa baik korang..
tolong yea sayang2 sekalian..
aku tahu korang sayang aku..
aku pun korang sayang lebih2 lah..

tolong LIKE this page yep..


jasamu tetap ku kenang..
kalau nak mintak gwa like page korang pun boleh..
tapi make sure like page ni dulu yep. adios:)


9 shining LIPGLOSS:

rara pinkmafia said...

yelah kan babe.gunung kinabalu sanggup naik sambil dukung.haih.sungguh lah hiperbolah.hehehe.

lelaki mmg pandai bermain kata.

sizuka[Izzati] said...

heeeeeeeeeee chullllllllllll

Mr feckry said...

gambar tu laki ke pompuan

Yutaka Mushimura said...

harap2 aku tak macam tuh..hehhe..:)

tips terbaru

Si Anu Yang Baru

Ketahuilah Apa Punca Anak Derhaka

Petua Untuk Mengandung - Petua Untuk Masa Kini Dan Masa Depan

Penyakit Jantung Bolehkah Dicegah???

Tips 10 Petanda Dia Jodoh Kita

Yutaka Mushimura said...

aku dah balas entry ko nih..ahcooi:)

kredit kat ko sekali okeh...hehhe

http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/2011/06/sweetnyer-seth-dan-nora-elena.html

Misz Jenny said...

page gapodio tuh?

ARJUNA.Inc said...

yeee...saya syang anda...


percaya x?





kalo x percya...




operate dada....belah la hati ni..



ada nama spe?





teka lah...





hahahahahha..x nk la ckap....






malu lah~~~.....hahah....





=P

delarocha said...

ayat manis lelaki.

masalahnya ada gak pompuan yang percaya.

ilhani_nurash said...

kim heechul <3