Pages

Monday, May 16, 2011

u follow i, i follow u...


Assalamualaikum wbt..


seeeeeeeee...disebabkan blogsipot ni bab kata senior aku buat hell..
aku terus jadi malas nak hotdate(update)..
faham2 je la..kalau kite buat something..kan lagi afdal if continuous rite??hehhe..
so, aku tengok kat chatbox.. ruangan komen kat entry2 tu..
memang agak ramai lah bagi aku blogger yang picisan ni mintak pergi jalan2 wall dorang..
ek eh..macam facebook pulak main wall2 ni..


kat side bar aku ada announce awal2, kalau2 korang nak aku jalan2 kat page korang..
leave something kat comment's site ruangan entri2..baru senang..
baru nampak sangat2 kewujudan korang di mata aku.heheh

actually, mintak maaf kalau aku katakan..
sangat annoying siapa2 yang letak ayat..

" i follow u, follow me back okeh? "

at least.. gune je lah..

" i follow you.. "
tak payah susah2 buat ayat panjang2..

" datang sini jalan2.. jom la.. "

" saya tekan follow awak "..

ape beza semua ni kan?hahaha
asal tak sebut sentence..

" follow me back okeh? "


serius buat aku rasa bersalah..
kalau ada button block kat block ni.
nak je aku block..hahahha. kejam ceyh..
takdelah camtu.. tapi bila mintak aku follow balik..
aku kadang2 tak sempat nak bertandang kat korang..
lain lah kalau korang ada bermain-main kat comment's site ni..
sebab kalau masa mencemburui aku..
memang aku takde sampai nak tengoklah ruangan chatbox tu..
mana2 yang ada pesanan penting je aku reply..
so, sorry banyak2 yea sayang..


and now..
aku bagi korang chance..
sape nak aku follow..
cepat bagi link kat entri ni..
nanti aku follow korang..
but in one condition..
aku nak jadi annoying sekali..
follow me first oke?? hehehe

bdw, kalau hangpa rajin..
yang mana ada tumblr, twitter, facebook, formspring ke..
moh ler kite exchange link jugak yep..
aku tengok page aku yang semua ni..
sunyi sepi je..
sebab apa??
sebab aku tak bukak.hhahaa

ni dia..


sayounara:)

7 shining LIPGLOSS:

Misz Jenny said...

miszM!! dah folo lom blog kite?? musykil2

kalu blum, amik nih..
*gedebushhhh

www.alwayzbeyourself.blogspot.com

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

hoho saya blogger baru, slalunya saya follow mang saya ikhlas nak tgk entry baru org yg saya follow (slalunya)


mula mula dulu taktau la pula trend dalam blog ni ~saya follow awak awak follow saya~ teringat zaman myspace dulu, ~komen my pic, i'll komen ur pic~

anyway =) i hepi and ikhlas follow ur blog

Eyka Hanafi said...

cm kenal jek perkataan 'blogsipot' tu..hahaha....
jom twit2!
bdw,
" i follow u, follow me back okeh? "
hahahahahahaha.annoying x?anoyin x?;p

Mr feckry said...

macam tak ikhlas je dorang nak follow

Encik Psychopath said...

blom lagi jumpa orang maen kotor letak link iklan tapi menyamar konon blogwalking then hoping for visit back.

that bullshit, man.

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

hehe.. janganla marah.. ;p

ARJUNA.Inc said...

haha..nah arjuna dtag dlu..meh folow arjuna..haha..ke da follow..? =P..