Pages

Wednesday, May 18, 2011

berani mati..


Assalamualaikum wbt..


kite duduk dalam kereta berdua..
malam2 diterangi cahaya bulan..
kau perlahan-lahan pegang tangan aku..
hatiku terdetik
"owhh.patutlah nikmat rupenye.no wonder kawan2 aku camni "..
aku mula erat membalas pegangan itu..


tangan kau mula mengayap.
ke peha gebuku pula..
"mentang2 aku pakai legging.. "..
digosoknya berulang-ulang peha ini..
" gelilah toyol.. "..benak hati


tiba2 kau semakin rakus tangan untuk ke atas..
'pangggg!'
"kau ingat aku murah sangat?? "
padan muke kena pelempang..


hehee..rekaan semata-mata..
for girls.. tak kan nak let tangan si lelaki tu ke tempat2 sulit dulu baru nak ambil tindakan..
jaga diri baik2.. tak semestinya pakwe yang menjanjikan kite untuk dijadikan suri hatinya..
paling tepat jodoh dia dengan kite..
jaga diri baik2 yea,,,




p/s : nanti aku follow sape yang dah follow tu.. busy sangat2.peace sayang

13 shining LIPGLOSS:

Mr feckry said...

jaga batasan, belum kawen lagi kan

Mr feckry said...

jaga batasan, belum kawen lagi kan

delarocha said...

ringan ringan yang akhirnya membawa kepada yang berat berat..

bahaya tuu

Misz Jenny said...

uih, suspended tol cite..

EpoLįƒ¦siKunang2 said...

Alaa.. macam tu ja penutup jalan cerita? Baru nak ransangkan minda. ahak ;p

p/s : perempuan yang hebat adalah seorang yang pandai menjaga maruah diri dan semua orang. :)

mr.syazwan said...

perh!

ni mesti x guna konsep mior hassan n ana raffali ni

hehe

Yutaka Mushimura said...

betul tuh...ikut kater nasihat khas dari Mis Molecule...hehhee..

tips terbaru

Petua Untuk Mengandung - Petua Untuk Masa Kini Dan Masa Depan

Penyakit Jantung Bolehkah Dicegah???

Tips 10 Petanda Dia Jodoh Kita

Bila Bercinta Dan Disalah Ertikan

Apekah Pasangan Itu Gula - Gula???

Yutaka Mushimura said...

betul tuh...ikut kater nasihat khas dari Mis Molecule...hehhee..

tips terbaru

Petua Untuk Mengandung - Petua Untuk Masa Kini Dan Masa Depan

Penyakit Jantung Bolehkah Dicegah???

Tips 10 Petanda Dia Jodoh Kita

Bila Bercinta Dan Disalah Ertikan

Apekah Pasangan Itu Gula - Gula???

diba said...

harap kite djauhkan dgn perkara2 xbaik tu

RIAN said...

jangan biarkan nasi menjadi bubur baru nak nyesal kan. . :)

A i n n u r A f i f f a h said...

betul tuuu !

suke ahh ayat akak. sempoi jep. hihi

Myra Arshad (: said...

thanks for the nasihat. hehe. i will :)

!♥!QiSt!♥!! said...

hahahaha...kakak sokong yg ni..
biasa la 2..jnji hanya akan tnggal jnji...