Pages

Friday, May 27, 2011

ikatan kita..


Assalamualaikum wbt...


janji aku pada korang yang dah follow aku tak kotakan lagi..
tapi aku still pegang..
so dont worry you dear..


aku terpilih berkhidmat untuk uni..
by hook or by crook kena tunaikanlah tanggungjawab tersebut..
dalam kepala otak aku hanya tertanam benih percaya dan harapan..
aku percaya pihak uni kasi kepercayaan berkhidmat untuk membentuk generasi baru..
dan aku berharap...
dengan adanya setitik peluh daripada aku yang tak seberapa ni pun..
sudah mampu memberi sedikit pertolongan pada uni..


aku tak sangka program camni dapat mengeratkan silaturrahim..
bukan sikit..tetapi hampir 90 percent aku mampu kuatkan bond antara budak uni aku.
hebat tak?? hehehe..
so, aku sarankan korang jangan segan2 dan jangan malu2..
join la aktiviti yang pihak uni anjurkan..
korang akan dapat 1001 manfaat daripada setiap pengalaman dan setiap detik yang korang curahkan..


ingat..
silaturrahim itu pemanis kehidupan:)


3 shining LIPGLOSS:

sizuka[Izzati] said...

wah big boss la nih.hehe bagus2 eratkan silaturrahim :)

aisyah ahmad said...

minat tapi tak pernah dapat peluang..hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

hye kakak faci. hehe