Pages

Saturday, April 16, 2011

Alahai teman. . .



Assalamualaikum wbt...


alahai teman..
tidakkah kau lupa aku hampir ke medan peperangan??
so, mintak faham ye teman2 kalau korang ada comment, terjah sini..
then, aku tak balas kunjungan manis korang tu.
aku try fix masa untuk online sekarang.
so, korang jangan risau okey?
kalau korang rajin tinjau2 sini.
aku janji habis je exam, aku tinjau blog teman2 sekalian okeh?
kalau tak boleh terima, hantar mesej je, then aku reply asap.
cepat2 salin nombor henpun ni.
o 1 4 - 5 1 * * * 7 0 =)..
sape dapat teka, teman memang sodapp lah.
tak sia2 aku dapat teman yang pandai main teka-teki ni.heheheh


alahai teman..
aku layan berita2 di Malaysia tu.
omak ai.. memang sah. kalau nak exam je.
mesti ada artis2 barat datang berkunjung.
kalau sem lepas aku nak exam, PARAMORE dah gegarkan Malaysia sana.
sekarang pulak. JUSTIN BIEBER .. aigooo baby2 sekalian.
nasib aku tak fanatik sangat.
kan tak pasal2 aku terbang dari negara matahari terbit ni ke matahari terbenam sana karang.aishhk!
but serious i wanna to tell you something.
kawan aku pernah tak hiraukan gap time exam semata-mata nak tengok konsert ni.
even had buy the lowest one ticket. makanya. duduk tempat belakang2. just nampak bulu hidung artis tu je lah kan? baik tak payah.


alahai teman..
terkejut aku time bukak fesbuk kelmarin.
setelah beberapa hari tak online.
al-maklumlah.. broadband tak bayar.oopps..hahhaa
sampai hati teman2 duk post macam2 kat wall aku ..
camni haaa!!


yang ni je aku mampu kutip.
sebab malas nak printscreen banyak2.
nanti tak pasal2 blog aku kena heck.
mana tahu, ada yang tak suka datang sini.
tetiba bace entri ni.
jadi makin menyampah pulak karang.
noe noe noe. i dont loiikkeee!


tak tahu lah kenapa dengan diorang ni.
nak cakap selama ni aku tak letak muka aku kat mukabuku tu.
memang penipu. sebab hari tu aku dah kena marah dengan kawan2 tak letak muka sendiri as default. bukan apa. koleksi pitcha aku sorang2 semua dah kena blacklist.
sape yang blacklist? aku lah! hahahah.. aku jenis cepat bosan akan sesuatu.
so, bila dah selalu pakai gambar tu as default. aku jadi geli pulak.
then, aku kutip la pitcha2 baby yang comel2. hehehe..sejuk sikit mata orang pandang kan?


then, aku pun tukar pitcha ni.


selang beberapa hari tak online.
terus ramai pulak yang nak mencapap kat wall aku.
padahal bukan ada harta karun pun kat situ. ishk ishk ishk.
its all about money money money! ccchaaimnn chaainnn~!


Lastly, satu je aku nak pesan.
tok sah lah add page aku kat facebook.
aku nak berprivacy jugak..
kan dah ada page HEARTS like an ENGINE kat facebook.
just like that page yep teman2.
nanti kite kenal2 kat situ jep.
bukan tak boleh connect each other pun kat situ.
boleh je kan? kan? kan?
sweet smile to you baby=]

kalau korang perasan.
aku asyik upload pitcha pakai baju tu je lately ni kan?
sebab apa??
tu je lah koleksi yang aku ada.hahaha.
ni yang last.
so, dont worry. tak perlu nak muntah tiap2 hari lagi lepas ni if datang sini.grrr


15 shining LIPGLOSS:

Misz Jenny said...

ok..faham!

:)

delarocha said...

good luck for your exam, tang hiburan tu tolak tepi dulu

Ain Zulaikha said...

hahah diorang rindu lah tu sebab tu post banyak2 kat wall tu kan? hehe

**sorry sangat lambat reply jejak ;) peace..

misz molecule said...

misz : hehheeee

misz molecule said...

delachora : okeh sir!

misz molecule said...

ain : tu la pasal.hehehe..its ok dear..

Izyan Masri said...

SEMPAT TAK NAK WISH GOODLUCK ! NAK WISH JUGAK.GOODLUCK2 !

Yutaka Mushimura said...

hahaha..bunyi cam merajuk ja...sori ek..hahahks..aku paham..saja ja usik ko....lalallal

tips terbaru


Bila Bercinta Dan Disalah Ertikan

Apekah Pasangan Itu Gula - Gula???

Tip Memupuk Minda Kelas Pertama

Tips Menghadapi Jerawat

Tips Mendapat Ketenangan Dalam Senaman

Myra Arshad (: said...

wuuu. teman teman, gdluck. hehe

Encik Psychopath said...

miss me ? Sure u dont. nvm.



:)

misz molecule said...

izyan : sempat je syg..

misz molecule said...

yutaka : aku fhm2 je..hheheh

misz molecule said...

myra : adios amigos dear..

misz molecule said...

encik : tgk. lu xon9.guwaa pun xon9 blog ni.heheh

shepette said...

eh, yr face macam heroin 2nd dalam boys over flower la !