Pages

Monday, February 7, 2011

penangan cinta pertama

Assalamualaikum wbt..


dalam perhubungan..
cinta pertama dikatakan agak susah nak kekal..
dan tak mustahil ia akan putus di tengah jalan..
tetapi kesannya seperti meninggalkan parut yang kekal selama-lamanya...


pada aku, keadaan cinta tu bergantung kepada manusia itu sendiri..
hanya dia dapa marasa.. dan hanya dia dapat menilainya..
tetapi sejauh mana kepercayaan korang tentang cinta pertama??
bukan cinta pandangan pertama okeh..
sila paham..


just a quit post....
aku mahu jawapan daripada korang dulu..
jam menunjukkan pukul 6.27 pagi..
aku perlu get prepare untuk mengharungi hari2 ku dengna lebih baik..
bulan ni kirenye mase untuk semua hangkut barang ke luar negara...
budak mesir balik malaysia..
kite baru nak pergi overseas..
macam pak pandir je..




8 shining LIPGLOSS:

Bazilah said...

kenape eh asyik teringat kat first ex..padahal bukan cinta betul2 pun. hingusan lagi kot huhu

Mr feckry said...

1st , memang susa nak lupa...

Liquid said...

nk ole2 dr luar negara ley ehehehehe

RIAN said...

aku rasa kan,
kena ubah la perspektif
cinta pertama bg kesan mendalam.

sbb bila org fikir cinta tu persinggahan je, xde la down sgt kot bila ditinggalkan.
kena ajar otak supaya fikir, takde benda tak boleh dilupakan. hehe,

just pendapat saje. ^_^

misz molecule said...

bazilah : haha..penangan cinta pertama la tu..

misz molecule said...

feckry : gua baru tahu lelaki pun camtu

misz molecule said...

liquid : hahahhaa..70 thun lagi la ko tunggu

misz molecule said...

rian : aku setuju.. nak switch terus la.haha