Pages

Saturday, February 5, 2011

KEAJAIBAN dunia..

Assalamualaikum wbt...


lately ni macam2 berlaku kan sayang2 sekalian??
nama pun kiamat sudah dekat..
kenapa ramai yang tak bukak mata besar2, bulat2 supaya sedar akan semua ni??
tak nak kembali ke pangkal jalan secepat mungkin??
tak kan nak biar sakit dulu baru nak bertaubat??
mentang2 lah sakit itu menandakan Allah sayang kat kite..
Allah itu memang Maha Pengampun..
tetapi tak semua dosa yang kite buat Allah ampunkan..
kalau kite dah tahu salah, tapi buat jugak, camner tu??
kayaknya.. seperti menggali kubur sendiri..
tempah tempat di neraka la kan????


semalam memang gatal2 tangan nak main2 kat you-tube..
biasalah.. bukan selalu explore2 you tube ni..
sebabkan rancangan bersama FBI pun ada memaparkan tentang
teacher Shida, paku & belacan..
gua giler2 korek2 enjin you tube ni..
tapi tiba2 nak tukar plan..
tekan 'KEAJAIBAN DUNIA'..
rata2 masih tak sedar akan perubahan dunia yang kite alami..
perkara yang paling tak boleh dilupakan adalah Tsunami..
itu lah yang paling dahsyat, latest Malaysian hadapi..
dan banyak lagi..
banjir di seluruh negeri.. lebih2 lagi biasanya, bulan januari, februari ni...
takdenye banjir besar..
baru2 ni.. nak mengundi dun Tenang..
Johor telah alami banjir yang agak dahsyat..
mungkinkah itu satu petanda?? grrrr..


try layan video ni..
gua tak nak letak video yang seram2 sangat..
silap haribulan nanti..
gua pulak yang tak bukak blog ni...



nampak tak ape yang aku nampak??
ada bentuk mata kat langit kan??
aku tak pasti sama ada itu edit ke, hakikat,,
mungkin ada antara kamu telah lihat menda alah ni..



kalau nak tengok banyak lagi..
korang bukak sendirilah you tube untuk mencari..




p/s : siapa ada cerita CJ7..??
malam tu, gua tak habis layan la..
nak boleh..grrr


12 shining LIPGLOSS:

aliza said...

video nie dah lame kan..tpi macm bukan kat malaysia jer.

Zaza said...

tu la kan, kita ni kene selalu memperbaiki diri. saling ingt mengingati :)

untuk diri ini n org lain

RIAN said...

cj7 comel. hahha,

Nadia Mashuri said...

kita hendak lah selalu muhasabah diri..

misz molecule said...

xde mse nak jawab lagi:)

misz molecule said...
This comment has been removed by the author.
misz molecule said...

aliza : yep2..wallahualam

misz molecule said...

aliza : yep2..wallahualam

misz molecule said...

zaza : yes syg..

misz molecule said...

rian : ala...mane aci

misz molecule said...

nadia : betul tu..

copycat said...

insaf kejap den...