Pages

Thursday, February 3, 2011

Gong merah cheongsam arnab..


Assalamualaikum wbt...



Gong X i Fa Chai buat manusia2 berbangsa Cina..
just a quick update..
sebab tu pagi2 lagi gua tak update hari ni..
buat same2 naik busy ngan jiran2 gua yang menyambut Raya Cina ni..


hari ni ..
gua rasa macam gua sendiri pulak yang beraya..
mak aiii.. bapak ramai orang singgah makan rumah gua..
ape hell? ape hell???
mama gua buat makan2 untuk sanak saudara terdekat..
so, kawan2 gua yang rapat2 macam besi dengan skru tu memang patut sujud bersyukur..
dapat makan free2 hari ni.ekekekei..
orang makan kueh bakul..
mak gua buat bubur lambuk..
macam nak sambut raya kite2 je..

papa pun..

HAPPY CHINESE NEW YEAR la bebeh..




6 shining LIPGLOSS:

mr.syazwan said...

aiiyakk

lu masak bubur lambuk

wa nak boleh??

=_=

misz molecule said...

boleh sgt la boss.haha

IronHeart2204 said...

wah..gong xie fa chai..

nih betol2 one malaysia nih...raye cine pon kite smbut (^_^)

DuniakuAbstrak said...

cina raya kita pun join sekaki hehe

misz molecule said...

ironheart : baru negara aman sentiasa..grrr

misz molecule said...

dunia :hahaa..dorg pun smbut kite punye..grrr