Pages

Sunday, January 23, 2011

your face is my DRUG!!

Assalamualaikum wbt..


" kejelitaan adalah hak milik setiap insan "..


wahhh..macam dah model iklan keluarkan ayat power ni segala bagai ..
gua cakap kat lu beb..
sape tak nak muka dia jadi tatapan ramai..
even orang yang rase2 dia tak cantik pun..
amik henfon..
masuk dalam bilik..
on camera, snap snap gambar senyap2..hahaha
al-maklum lah.. nak snap muka dengan Nikon D7000 tak boleh..
dengan sony ericsson 2.0 megapixel pun, masyuk saja..


abg : *grab tangan ke muka sang kekasih dan letak ke hati.. lalu berkata..
" tiap hari sayang.. "..

syg : apelah abg ni.. tiap2 hari buat camtu..

abg : yelahh.. abg suka tengok muka suci syg..


kau nak muka suci??
amik wudhu dua tiga kali dalam satu masa..
tak semestinya nak solat je perlu amik wudhu' kan??

even kau dah berusaha..
put all efforts on your shoulder..
kena cari jalan guna ikhtiar lain jugak kan??

so, aku di sini bertindak sebagai duta palsu
ingin menyarankan rakan2 sekalian..
cubalah menggunakan
ini...



maybelline clear smooth..
memang muka korang nampak smooth tak de cela lah..
tak lah mahal sangat..
dalan rm20++ je..
nak compare dengan barang branded yang lain..
berbaloi-baloi ape??
tak bercampuk..
dan tahan sehingga 24 jam..
duduk dalam air pun, tak hilang punya lah..
hehehhee...


sharing is caring..
try to love it!!

8 shining LIPGLOSS:

Raji berkata said...

owh ye eh? ;O
nk try juga lah
lol

RIAN said...

i am using it. . hahha,

zOeY zAu YaH said...

hihi

Nadia Mashuri said...

huuuhu..
ley la try..
hehhee..

misz molecule said...

raji : cri bedak len la.hahaha

misz molecule said...

rian : yezza..better than kan??

misz molecule said...

zoey : knape ni??haha

misz molecule said...

nadia : yeah.try la