Pages

Saturday, January 22, 2011

power of KISS

Assalamualaikum wbt..


" what's in kissing that keeps us doing it all the time?
A light-hearted look at lip services and smooching
lose weight!! We also speak to some people who only
love kissing too much "..



so, gua tuju kan entri ni kepada manusia2 yang mencintai cium2 ni..hahaha..
lagi gua hembus nafas cinta untuk sang gadis..


korang tahu betapa besarnye effect ciuman dalam kehidupan??
lepas korang cium seseorang..
cuba korang terus timbang berat..
turun tak?? hahaaha..
itulah diet paling berkesan dalam hidup..
so, cium lah sape2 yang anda mahu..*oopppsss..


simpan ciuman HALAL untuk sang suami..
dan biarkan ciuman terbang saja yang hinggap di muka
sang kekasih.
korang tahu camner nak dapatkan bibir yang menawan???
yelahh.. nak cium orang ni..
kenalah bibir nampak ghairah sikit kan??
tak kan nak biar kelat, pucat macam jambu batu tak masak..
gua pun takde keinginan nak tangok..
cium apetah lagi kan??


trylah korang pakai vaseline.
wajib nampak natural on beauty pada diri korang..
ini rupanya..


diperbuat daripada petroleum..
bibir anda tetap selamat daripada sebarang kebakaran..
lebih tepat lagi combustion or heating..hehhee..
korang tak perlu lipstick yang mahal2 untuk nampak berkilat
dari kutub utara ke kutub selatan..
macam Lisa Surihani dalam iklan lip ice tu..
just pakai je petroleum jelly vaseline ni..
then letak lipstick korang yang keras, tak berapa nak shine tu..
insyaAllah..sekali letak je.. terus pecah cermin depan anda..


bibir gua pernah merekah macam duduk kat padang pasir tanpa pokok kaktus membekalkan air.. akibat kerakusan dan kegatalan nak pakai macam2 jenis lip ice, lip balm, lip gloss..
gua pakai saja vaseline ni.. terus baik.. merah lebih daripada buah delima..grrr..


ia jugak boleh didapati dalam bentuk lipstick..
so, korang tak payah nak fikir panjang..
nak bawak macam mane menda yang 0.005g ni..
ek ele.. tak jatuh bahu lah bawak menda alah ni..


by the way, berdasarkan tajuk entri ni..
gua akui.. memang ada kaitan ape..
kiss = lip..
tanpa bibir.. tak boleh lah nak kiss kan??auwm auwm aumw...


8 shining LIPGLOSS:

Yutaka Mushimura said...

aku ingat tadi nak boh petroleum kt bibir..giler kentang..

misz molecule said...

bapak cam nak bunuh diri pulak kan

Un Phat Lee said...

nak kiss...maksud gua chocolate kiss.hehe

Imran nyambek said...

boleh makan tak tu?cam sedap

Raji berkata said...

oh bibir ak pun slalu pdg pasir kontang jer =.="
vaseline bole letak kt kulit kering x? hahaha

misz molecule said...

un : kedai blambak:))

misz molecule said...

imran : boleh je..klu dh ley ltk kt bbir..tp xde org lg pnah biat.lu buat la dlu

misz molecule said...

raji : boleh..tp better ko bli losyen je trus