Pages

Monday, January 24, 2011

Neutral in reality

Assalamualaikum wbt..

orang cakap lah kan..
kalau bulu mata orang tu melentik giler..
rambut dia mesti kerinting..
untung jugak kan??
kerinting2 pun, ada lawa jugak..
korang tengoklah barbie doll..
banak yang rambut kerinting..
tapi cantik.. kan? kan? kan??

tak kire lelaki ke, perempuan ke..
man ke, woman ke..
kalau dah nak cantik, ensem..
mesti tak nak nampak sangat plastik kan?
tapi gua hairan bin ajaib gilos..
asal manusia yang bergelar jutawan duit dan kecantikan ni..
suka menghodohkan diri dengan plastic surgery..
melampau sangat..
ubah ciptaan Ilahi..
sanggup pulak dia nak tanggung derita dunia dan akhirat..
huhuh!! bebel jadi penceramah bebas pulak..

aku ada tips lagi vougue untuk korang lah..
lebih2 lagi wanita2 yang mahu kelihatan cantik selalu..
kat tempat korang ada AVON tak??
korang singgah kat situ..
then, mintak mascara colorless..
macam ni lah muka mascara tu kot..

serius tak tipu..
kalau tangah panas pun, tak meleleh korang punya dakwat mata ni..
kalau nak lagi berkesan lentikkan tu..
korang beli lah pelentik bulu mata tu..
sure dari 5000km pun dah nampak bulu mata kau naik meninggi..
mengalahkan bulu mara palsu Rozita Che Wan..


maaflah..aku tak reti nak sebarkan petua2 orang tua kat korang..
so, aku share pakai menda alah nie je dengan korang okeh??
adios. chow cin cun!!

7 shining LIPGLOSS:

Lya Colours said...

nak p avon balik ni !!
hikhikhik

mr.syazwan said...

org berduit nak buat berbagai tu sbb ak tmbh cantik

tpi bukan cantik yg dpt

canting yg dpt

haha

hamzah ian said...

nnt aku try pakai k.. hehe

misz molecule said...
This comment has been removed by the author.
misz molecule said...

lya : haaa..cepat2..

misz molecule said...

syazwan : hahahaa..bkn stakat cnting..conteng.geeerr

misz molecule said...

hamzah : hahaha.try la