Pages

Saturday, January 8, 2011

whats wrong with those bloggers ??


Assalamualaikum wbt...


korang sihat hari ini?? tak sihat pergi amik pe2 ubat asal korang boleg tough balik macam Malik Noor okeh?? mood korang okey?? kalau lelaki, mungkin bisa ditanggung beres.. kalau perempuan ?? take your time untuk chill yea beb?!! korang dah makan?? arghhhh!!! malas aku lebih2 caring.. nanti bukannya ade pun sape2 nak caring pasal aku..


korang memang suka berblog?? *laginaktanya*..
focus to da point terus lah eyh.. kau yang selalu ber'blogwalking' ..
tentu dah asah, masak dengan isu semasa pasal blogger2 kan??
lebih2 lagi blogger perempuan.. mesti ramai yang selalu terjah blog
blogger yang femes2.. macam irine nadia, fatin liyana, cik epal, kak nurul badiah, miss lolly..


2010 baru menutup tirainya.. dan kite pun masih di awal bulan Januari 2011..
kalau nak cakap kite ni masih di awal bulan Islam..
memang penipu lah kan?? korang2 mesti dah try clean & clear musuh, dosa ape2 yang patut dengan jiran Islam terdekat kan?? dengan kawan2.. segala bagai orang yang ada bond dengan korang lah.. baru tujuh hari berlalu bulan Januari.. sudah timbul isu baru..


aku selalu lah pergi bawak parang, tengok2 kot ada entri yang bagus untuk aku cantas kat blogger2 femes ni.. mak aiii.. asal semua ni same tapi tak serupa?? hot & cool pasal tudung, hijab.. memang ada je kalau tak boleh tahan semua ni, tutup account terus nanti.. tapi dorang2 ni aku tahu STRONG..a girl with brain! pandai handle semua probos dengan baik.. tabik spring semua lah..

belum pe2 dah letak pitcha hana tajima dan yuna..
boleh agak2 tak pasal ape??

aku cabut sikit2 entri dorang ..

ini yang cik epal makan..


ini yang kak Nurul Badiah said ..
*panjang betul tajuk entri ni..*


ini pulak yang fatian..ooppss silap2.. Fatin Liyana chill2..


korang dah bace entri mereka??
korang dah bace comment2 yang diberikan kepada mereka..?


aku yang bace pun speachless taw..
nasib aku tak famous amos sangat macam mereka2..
cantik pun, bersyukur dengan ape yang dikurniakan je..hahaha
*perasantantunbetul*..
kalau tak, tak pasal2 pecentus entri2 yang beliau2 reply balik ni..
letak name and gambar aku sekali..
aiyoyoyoyo.. lagi meletup lah anak Datuk Abdullah ni..
sape nak tanggung???
aku jugak..


regarding from those entries..
disebabkan speachless yang melampau..
sikit je lah aku boleh luahkan..
deep from the bottom of my heart..
tak payah kite balas mereka dengan maki-makian..
nampak sangat kite lemah dan tak boleh bersabar..
biarkan mereka menelan caci-maki yang mereka lemparkan itu..
kerana insyaAllah.. itu akan binasakan dan harm mereka balik..


maafkan saje kesalahan mereka..
mungkin hati kite terlalu bleeding dengan perlakuan mereka..
kite tak kenal mereka..
tak kenal maka tak cintakan??
just let them with their rythm..
kalau kite ikut rentak mereka..
lame2 kite yang jatuh...
kite wanita yang ada BRAIN!!


just use our brain to control it!


mungkin aku tak alami ape yang korang alami..
tetapi kate2 mereka juga ditujukan kepada gadis2 bertudung..
cheers beb!!



20 shining LIPGLOSS:

mie said...

isu hangat ke?
gue suka tgk yg simple tudung..
hahhaaaaa

misz molecule said...

hangat bagi mereka la.hhahaha..
pe2 pun asal pkai..
simple lg ok kot:)

Raji berkata said...

hohoho fashion dunia kini
mcm2 la ;D
yg menegur ker yg memakai ker
masing2 harus ada adab la kan?
xD
tnggu la nnti blog kau fame juga mcm dorg baru kau rasa mcm depa juga
inshaAllah ;P

misz molecule said...

aishkk..jahat giler nak aku jadi macam dorang kena serang bagai..



tak nak2..mintak simpang weh..



tapi femes tu..insyaAllah.amin2.hahahah

ika~~ said...

that blogger got his points btw..
cume maybe khilaf dia sbb direct sound those female bloggers..
kite amek yg baik utk djadikan teladan..yg buruk djadikan sempadan.
peace yaw~

miss lolly a.k.a luvfareda said...

isu ni panasssssssssssssssss!

*cube memperbaiki diri*

Liquid said...

tulah incek liquid tak paham ngan perangai org2 yg pndengki ni, kalo x suke, tekan jelah X tu. ni sampai nk kutuk2 sume. get a life .!

Hasya Adlin said...

Tak pakai tudung salah, pakai tudung pun salah. Nak buat macam mana ni? Haha. Macam macam la orang sekarang.
Btw, hana tajima cunggg oh :D

misz molecule said...

ika : amek yang jernih, buang yg keruh..hahaha..beres2..

misz molecule said...

miss lolly : tu lah pasal..motivate, rerflect

misz molecule said...

liquid : yezza.. kalu nak pun, mintak permission nk kutuk..keh5,,

misz molecule said...

hasya : tu lah..nak jadi mcm hana tajima n yuna..susah la jdinye.grrr

bukan photographer said...

betul2..kalau kite balas ape yang diorang cakap dengan maki-makian, sama la macam cube padam api guna minyak..
btw..memang skg ni kat ganu..nak servis shoot orang kawen ke??hehe

Fxysche Nas said...

urut2 dada gk bile baca entry tu...
fiuhh..moge kite semua di letak dlm klangan org2 yg berrsabarrrrrr =p

tehateha said...

mntap r gaye dowg b'hijab...but,x brani ag nk cube cam 2 g kuliah...bahahahha...lol...;p

Mr.IX said...

suka je tgk pompuan pakai shawl @ gaya2 tudung ..asalkan x bersanggul cam bonggol unta dh ler.

misz molecule said...

bukan : xla..photoshoot saje2 xlbeh ke??

misz molecule said...

nas : insyaAllah..

misz molecule said...

teha : try a..mybe org tgk pelik kot first2

misz molecule said...

mr.ix : lawak