Pages

Sunday, January 9, 2011

special day untuk siapa??


Assalamualaikum wbt..


cuba teka hari ni special day untuk siapa??
kalau korang boleh teka aku kasi korang..
urmm urmm.. bagi seminggu aku nak fikir dulu okeh?? agagaga..


di kesempatan ni, aku nak wish..
sweet happy birthday kat sumone..
yeah.. S H E is a special one for me..
gave birth to me..
and always support me ..

You filled my days with rainbow lights,
Fairytales and 'sweet dream' nights,
A kiss to wipe away my tears,
Comforting words to ease my fears.

You gave the gift of life to me
And then in love, you set me free.
I thank you for your tender care,
For deep warm hugs and,.....
...just for being there.

Happy Birthday mama
I hope that when
You think of me
A part of you
You'll always see....
Happy Birthday
sweet 46th!!


nak kenal mama??
kalau tak nak lari 5000 km cepat!!
ni lah mama yang aku sayang sangat2:)


serius. i adore you deary mum..







tapi kan.. aku tak fikir lagi nak beli ape untuk mama ni..
adik cakap, dia nak tolong celebratekan..
for sure, mama ingat adik je yang nak sambut..
ni lah ragam duk jauh2 dengan family..tension!!!



12 shining LIPGLOSS:

tehateha said...

HB ooo makk...

Faaein Himura said...

selamat ulangtahun buat emak kamu..

mak sy plak hari esoknya.. =]

Semarak Api said...

muke ade cam mama sket ek..hehe
epi bday to ur mum! smg die sntiase dbrikn ksihtn yg baik.insyaAllah..

Miss_Sweetheart (0_o) said...

happy birthday mama tian...=)

maCy said...

happy bday ;D

mie said...

thermodynamic subjek yg plg best..
ehheee

misz molecule said...

teha : mak kate thanx

misz molecule said...

himura : yeay!! epy bfday to mak..

misz molecule said...

semarak : insyaAllah..amin2

misz molecule said...

miss : mu mcm wish k aku dh..tocey..

misz molecule said...

macy : arigatou..

misz molecule said...

mie : grrrrr...smpat a nk rse best tu sket2 skarg..