Pages

Monday, January 3, 2011

terima kasih cinta2 untuk kamu,,

Assalamualaikum wbt..


ehem.. mesti ramai blogger yang fames2 tu tengah kaut untung kan sekarang??
tengok traffic nuffnang dorang la camner..
aku?? hahaha..toksah nak cakap la..
sikit2 tu boleh lah..aku bukan fulltime blogger..
blog picisan yang menerima kunjungan para belia saje..
orang tua, mane minat kot nak layan kerenah aku.grrr
yang aku melepas kosert digi hari tu. macam haram tak tahu pe2 pasal nuffnang..


pe2 pun..aku nak ucap thanks sangat2 kat followers aku..
tanpa korang, takdelah aku nak merajinkan diri berblog ni..
plus, manusia yang tak tekan follow tapi still mengikuti perkembangan aku
dari masa ke, semasa.. entri bukan selalu hot macam pisang goreng mak limah tu..
tapi korang lah penyumbang trafik terbaik untuk aku..


ini entri khas untuk blogger yang letak blog aku dalam bloglists beliau..
arigatou gozaimasu kepada Yutaka Mushimura.. andalah penyumbang kepada traffic gua sekarang..
tak lupa jugak hackshitam.. beliau letak link gua senyap2.. gua bukak nuffnang baru tahu beliau ada bond dengan aku.. mekaseh bro.. jasamu tetap ku kenang..
dan kepada si kecik molek.. even baru kenal2 dia ni.. budaknye comel..
ye ke budak?? hahaha.. aku pun tak pernah tanya umur dia berapa..
si Cik Fxysche Nas.. thank you yea sis.. rase macam dah adik-beradik daa..
lagi2 terharu bila Shara si gadis bunga ni pun rela hati letak link aku kat bloglist beliau..
terus-terus rase dekat.. aku pun rase nak buat macam Shara.. change, rombak balik link yang kat tepi tu.. appreciate people surroundings tak salahkan??



LBNL.. terima kasih banyak2 dan mintak maaf atas segala kesulitan..


17 shining LIPGLOSS:

Yutaka Mushimura said...

apelagi aku nak katakan pada ko ek...

perkataan nih lebih seswai untuk gambaran jelas..

T.E.R.H.A.R.U.B.I.R.U

oooOOOooooOOOOooooOOOOooooOOOOooooOOO

ombakkk!!

Ain Zulaikha said...

tapi trafik sy dah menurun mendadak.. T_T semenjak masuk semester baru ni T_T

misz molecule said...

yutaka.. ngade2

misz molecule said...

ain: betol3..xsuke!

iedchan said...

Blog awak pun traffic ni tinggi ni..hehe :p

bukan photographer said...

tak pe..lepas2 ni mesti meletup blog ni..klu tak rajin update..rajin2 la blogberjalan (blogwalking)..hehe

Faaein Himura said...

tak ramai follower takper.. yang pntg ada gak yg sudi singgah kan.. =]

Raji berkata said...

hohoho xlama lagi kau pula la yg bakal kira2 profit yg dpt dri nuffnang ;P

Epul Azimi said...

tak penah tgk traffic yg memuaskan ,hurmm redha jela.hehehe

Fxysche Nas said...

thanksss tooo =D
hehe..kecik la sgt..gergasi ni..
I'm 21 years old..memang sgt budak..haha

Fxysche Nas said...

eh..22 !! lupe..hehe

misz molecule said...

iedchan : xde lah.bese2 je

misz molecule said...

bukan : yezza..tp klu dah ada kuliah mmg xsmpat sgt..

misz molecule said...

himura : comel!!hhehehe

misz molecule said...

raji : amin amin amin

misz molecule said...

epul : taw xpe..sob sob

misz molecule said...

nas : owhoo..tua sket je dr i..kih5