Pages

Tuesday, January 4, 2011

siapa dia??


Assalamualaikum wbt..


hmmm..aku mintak maaf sangat2 kalau ada comments korang yang aku tak reply..
blogwalking korang yang aku tak balas..
ni pun entri schedule sejujurnya daripada aku untuk korang..
nanti korang takde yang lekat pulak kat sini..
aku jugak yang sedih..


siapa dia ni??
pemain bola sepak ke??
penjaga gol ke??
tukang karut dikir barat ke??


huk huk huk.. aku pun tak tahu siapa dia sebenar..
tapi aku rase macam.. macam la kan..
sikit2 lame2 jadi bukit ada chemistry dengan dia..


aku just nak ucapkan..


terima kasih sebab banyak buang masa untuk gua..
terima kasih sebab tak penat layan kerenah gua..
terima kasih sebab sanggup hadap kekasaran gua..
gua bukan jenis yang malu2 sampai letak muka dalam kain time jalan, gua jugak bukan jenis lembut2 segala bagai macam perempuan melayu terakhir.. tapi gua tahu dia selalu sabar..
terima kasih sebab caring pasal gua..
terima kasih sebab tak putus2 kasi nasihat..
terima kasih sebab selalu larang gua buat salah..
gua tahu gua degil.. nasib dia bukan jenis orang cepat2 nak pulas telinga..
kalau tak, mesti hilang sebelah telinga ni..
terima kasih sebab banyak belanja gua makan cuti2 Malaysia hari tu..
terima kasih sebab tak berkire sampai duit habis untuk minyak kereta sekalipun dia tak kisah..
terima kasih sebab selalu berlembut dengan gua..
terima kasih tak terhingga atas segala pengorbanan lah..


yang baik itu datang daripada Allah, yang kurang itu.. tentulah dari gua sendiri..
kepada perempuan2 kat luar sane.. carilah lelaki yang tak berkire sangat..
nanti tibe mase.. semua dia nak ungkit..
kepada lelaki2 pulak.. jadilah lelaki yang dapat bimbing seseorang perempuan ke arah kebaikan..
itulah yang diperlukan oleh kami2 untuk jadikan kau sebagai suami..
ecececee.. cakap bukan main..grrrr



whateva it is.. orang yang baik tingkah lakunya.. sudah tentu diciptakan untuk seseorang yang baik2 juga.. jadi, cubalah untuk menjadi sebaik-baik manusia..


10 shining LIPGLOSS:

Miss_Pisces (0_o) said...

terharu sero dgr...hukhuk..

EpoLღKunang2 said...

Skandal eh.. semoga bahagia. ^^

RIAN said...

Selamat berbahagia. . =.)

EpoLღKunang2 said...

salam kenalan.. ^^

maCy said...

err dada terbuka? adeh2

misz molecule said...

miss : sjak bile mu ada blog ni???

misz molecule said...

epol : bukan2..heheehe

misz molecule said...

rian : insyaAllah. mekaseh:)

misz molecule said...

epol : yea2:)

misz molecule said...

macy : hahahaa