Pages

Wednesday, January 5, 2011

idea untuk CONTEST


Assalamualaikum wbt..


owhoohoo.. aku pergi terjah blog ni tengah join contest..
aku terjah blog ni, tengah buat contest..
aku pergi blog ni.. tengah rosakkan contest..
aku jalan2 blog ni.. semua contest..


blogger kite ni kaye jugak kan??
sikit2 contest, sikit2 contest..
kadang ada jugak yang tag aku untuk contest..
tapi mintak maaf banyak2 sebab aku ni..
tak kreatif sangat nak join contest..
mesti kau fikir..
belum ape2 lagi, dah mengalah kan??
tak lah.. aku just nak kasi peluang kat orang lain je dulu..
nanti tibe mase..
sampai seru, aku join la contest ana, antuma, antum sekalian..grrr


haaaa..terfikir jugak aku yang agak2 ada duit ni..
nak lah jugak buat contest untuk korang..
tapi banyak contest dalam fikiran aku ni, blogger lain dah buat..
kaye?? owhh.. tidaklah sebegitu rupa..
just2 nak lekat2kan bond antara kite..
korang mesti nak kan??
dah lah sebelum2 ni, aku banyak ketinggalan reunion blogger..
yela.. time cuti2 serantau, mesti lah wajib aku balik rumah kat kuale terengganu ni..
tak kan nak pergi merempat kat negara orang pulak..
mak mentua tengok.. habis kena reject you..gagaagag..


ape2 pun.. idea2 please..
korang yang suka join tu..
mesti tak sabar2 tunggu contest daripada blogger lain ni kan??



6 shining LIPGLOSS:

Yutaka Mushimura said...

sweet cupcakes!!..


kui3x...

mr.syazwan said...

make it simple je pasti ramai join

=_=

Faaein Himura said...

hahahaha.. bab2 contest ni.. sbenarnya maleh gak nak join..
tapi bila ada kaitan ngan gambar..
memang minat ajelah nak menjoinkan diri.. hehehe.. =]

misz molecule said...

yutaka : hahaha..mcm aku ni pmbuat kueh pulak..

misz molecule said...

mr. : tu la..simple tp nnti susah nk cri pmenang

misz molecule said...

himura : hahaaa..nk gmbar plg lawa pgg kamera.grrr