Pages

Wednesday, January 26, 2011

shine on the EYES

Assalamualaikum wbt..


dari mata, turun ke hati..
anda percaya dengan kate2 ini??
anda perlu dan wajib percaya..
kalau tak, macam mana korang nak jatuh cinta kalau tak tengok sesuatu kan..
tengok dengan hati pun..
pakai mata hati jugak lah kan??hehehehe..


untuk amalan insan2 yang amat menjaga matanye dengan cukup teliti..

tadaaa!!!!!!!!!innershine pati beri..




tak mahal pun, murah je kalau makan sekali seminggu..
maybe rm4.00 sebotol kalau kau pergi jengah kat seven eleven tu..
lebih murah daripada chicken ape entah..
aku tak kisah effectnye...
yang penting rasanye.. sedap!!hahahhaa..


tapi aku tak kekok nak share bahawasanya..
iklan yang dikomersialkan di televisyen itu boleh dipercayai sangat2..
lihatlah mata aku sekarang..
berkilat-kilat macam berlian dah..hahaha..
kalau aku dah pakai siap2 nanti..
suatu hari aku tunjukkan kat korang okeh??


tapi korang try lah dulu untuk permulaan..
good luck:)

6 shining LIPGLOSS:

RIAN said...

u minum yg ni ke ?
memang rasa perbezaan eh. .

Puteri Iqa Izyan said...

best ke? blanje eyh. haha :D

misz molecule said...

rian : sminggu sekali j mmpu..a'ah..shine..kring!!!!

misz molecule said...

iqa : org blnje..iqa byar bleh syg??hahaha

mie said...

uihh!!
xde sample free ke nak kasi..
ehheeee

misz molecule said...

mie : cari sndiri kt mrket okeh??hhahaha