Pages

Tuesday, January 25, 2011

PEACH is beauty..

Assalamualaikum wbt..


actually, minggu ni memang aku agak buang tabiat sikit..
sentuh2 pasal make-up..
walhal, aku pun bukan suka sangat pakai2 make-up ni..
leceh. buang masa berjam-jam aku duduk depan cermin nanti..
silap haribulan, keluar nenek sihir cakap..
" snow white is the most beaty woman in the world.."..


haaa kau.. sape nak tanggung??
harapkan korang jadi superwoman, batman aku..
haram jadah nak muncul tiba2 pulak kan..

out of topic..
aku nak ajak korang meminati peac..
yeah.. peach tak bermakna buah peach..
even ia sedap sehingga menjilat ibu jari kaki bile dicampur dengan yogurt..
tapi bukan itu niat aku nak tarik korang dengan peach ni..

korang tahu power of the peach ape??
tolong google sendiri okeh??
aku agak buuzz busy world nak jot down notes about peach untuk korang..
so, impact of that..
wahai rakan2 wanita sekalian...



tengok ini..

korang boleh agak aku nak cakap pasal ape??
try calit sedikit blusher MAC Ripe Peach ni kat wajah korang..
jangan letak menebal macam badut..
just tip tap dari atas ke bawah..
pipi korang dah cukup cantik untuk dilihat..
and most natural plus neutral akan jelasdi wajah anda..
dicalitkan dengan lipstick warna peach pun, mesti awesome!
kalah model2 america dalam next top model tu..


mak jah oiii...
aku tak pakai..
tapi dah research warna terbaik untuk orang Asia kayak kite2 ni..
so, cubalah sendiri:)

6 shining LIPGLOSS:

zOeY zAu YaH said...

i love peach blusher

I.e.R.a said...

hihi..
nice n3..
(^_^)

Puteri Iqa Izyan said...

peach comel je. warna nk mcm pink :D

misz molecule said...

zoey : yeah..dats suitable with u dear..

misz molecule said...

i.e.r.a : :)..tq beb..

misz molecule said...

iqa : try la pkai..nnti jmpe owg nk tgk peach ada kt pp iqa.hehehe