Pages

Thursday, January 27, 2011

i had my breast enLARGED to please my lover..


Assalamualaikum wbt..


menurut statistik.. ramai wanita mati akibat penyakit kanser payudara..
anda tahukah fact ini???

antara punca2 wujudnya penyakit ini kepada anda sekalian adalah..

* sejarah keluarga-please beware..
* pengambilan lemak secara berlebihan..
* pemilihan bra yang tidak tepat bagi wanita..

banyak lagi faktornye..tapi korang google sendiri yep..
yang hamjadahnye..
ada manusia cari pasal nak operate2 buah dada ni..
mak aiii..langsung tak bersyukur dengan ape yang Allah kurnia..
itulah melambangkan ketinggian tentang ilmu seseorang dalam Islam..
lack of knowledge about taqwa..
at least basic, if dia tahu itu haram sudah cukup membuat dia takut akan balasan Allah kelak..
Nauzubillah..aku hanya mampu menggeleng kepala..


menyesal. takut. hampa. terpaksa. sayang. cinta..
itu belum cukup menggambarkan perasaan..

" aku telah mencari maut apabila membuat pembedahan payudara untuk membesarkannya..
pakwe aku tak suka tengok peyudara aku yang kecik pada pandangan dia.. dan meminta aku untuk membesarkannya.. aku pergi berjumpa doktor pakar untuk membuat appointment.. dengan harapan bahawa pakwe akan lebih sayang akan aku bila melihat payudara aku yang menarik ni.. "

aku : kenapa you selalu jauhkan diri dari i??? i tak cukup menarik ke bagi you??

dia : you nak i jawab jujur ke, main2??

aku : jujurlah.. i tak sanggup you selalu diam.. tak nak jumpa i..

dia : i tengok you cam takde breast langsung..

aku : what do you mean??

dia : lelaki tertarik dengan breast wanita.. jujur i suggest you try lah buat surgery besarkan buah dada you.. tak menarik langsung..

" disebabkan itu.. aku tanpa berfikir panjang..terus besarkan payudara ni..
sunggah terharu apabila dia mula stick.."

aku mula berjinak-jinak membaca Female's magazine..
ye lorh.. 11 Februari ni, dah hilang angka 1(satu) di hadapan usiaku..huwaaa...
tak sanggup gua rase tua sangat2..hahaha..*huh!terase orang yang 20-an sekian lame..
teralih pandangan aku pada satu artikel ni..

" I HAD MY BREAST ENLARGED to please my lover.. "


demn! so. korang jangan ingat dialog kat atas tu.. aku yang punya okeh?
otak aku pun agak sucilah bile dua, tiga kali tak paham2 bace tajuk ni..
tengok bawah artikel.. baru ternampak untuk lover dia..
what the witch???!!
dalam hati aku kutuk rasa macam nak laknat perempuan ini..
tetapi dia mengaku..
pada waktu itu, dia pendek akal..
tu lah..Allah kasi akal tak nak guna..
sekalang.. habuk pun tarak..


memang langsung tak setuju dengan tindakan wanita itu..
ape?? pakwe kau nak couple dengan kau ke, breast kau??
kalau betul lelaki itu sayang kau kau..
dia akan terima segala baik, buruk, lebih, kurang kau..
tak perlu dia nak buat request untuk kau besar2kan breast kau..
dia ingat perempuan ni anak patung ke??
barbie doll yang boleh reka2 besar mana nak letak breast tu???
tolong lah bukak mata wahai wanita sekalian..
tinggalkan sahaja lelaki demikian..
memang tak guna kau simpan dalam poket..
baik kau letak dia dalam laut..
biar kena makan dengan jaws2 yang lapar tu..


sedangkan orang yang ngidap sakit kanser payudara pun sayang nak buang breast dorang..
kau senang2 je nak ubah demi pakwe kau..
owhh.. takde makne lah hidup kau dengan dia kan??
kesian giler aku rase kat perempuan ni..
macam dianiaya..
membodohkan diri..
lagi kesian kat bakal anak dia..
dapat menikmati susu daripada buah dada yang tak natural..
hampeh!!


aku dah tak nak cakap banyak..
menyampah aku baca artikel tu..
macam sengaja tempah neraka lah..
untuk pakwe yang tak leh blahh..kalau suami aku boleh terima lagi la kot..
tapi mintak simpang la dapat suami macam tu kan??
tak gheti nak bersyukur langsung..




serius emo..haha..


24 shining LIPGLOSS:

Mr feckry said...

bersyukur la dengan apa yang ada

I.e.R.a said...

uwaaa!!
takOtt..!
pape pun..
gud entry darlink~ ^^

mofaizmz said...

a'ah.. betul la apa ko ckp tu..

p/s:terbang 'hamzah' tinggi2 pnah buat survey, part mana yg lelaki akan tgk dulu klu tgk prmpuan.. majoriti jwb mende yang sama :)

ekyn ashikin said...

bersyukur seadanya kan..

misz molecule said...

feckry : betul tu..lupakan sje org y tak tahu brsyukur,.,,

misz molecule said...

iera : tq dearie..

misz molecule said...

mofaizm : yg tu gua dah bce..llki 9 akl, pmpuan 99 nafsu.aiyok.

misz molecule said...

ekyn : yap.betul3..

nerves said...

naseb baik bc sampai abes..
kalau pangkah awal2 mesti wa assume tu dialog u...
haha
=p

Yutaka Mushimura said...

oh aloh....kejam betul statment si pakwe dia..di couple dengan ape sebenarnyer???

adekah benda 'tetttt' tuh yang mau dijadikan pasangan nyer kelak???

aigooo...

Nadia Mashuri said...

kdg2 pompn ni bile da syg kt bf, die xfkr pnjg bile nk wt kptsn..

Tina Johari said...

emo bila lelaki bgitu wujud di dunia ni. kalau lelaki macam tu disuruh enlarge diorang punyer tu sbb ppuan tak puas ht kang malu. haiz.

misz molecule said...

nerves ; owhhh..tak mungkin..

misz molecule said...

yutaka : aku pun tak paham dgn jiwa llaki sbnar,,

misz molecule said...

nadia : yezza...sgup bunuh diri pun ada..

misz molecule said...

tina : hahahha..gua mula pk ssuatu yg lucu..

Puteri Iqa Izyan said...

heh. sanggup buat demi kekasih hati. kalau suami takpe jugak..

Nasuha Salleh said...

fuhh..nasib 'lulus'
hahahahahaa

misz molecule said...

iqa : kalau suami pun kdg2 rse cam xrasional lgsg..

misz molecule said...

nas : haHAHAHAH..ngade:p

mie said...

gejala ni..
terjadi juga pada kaum adam

misz molecule said...

ye ke??


kaum adam mcm xmngkin..

Mya Amira said...

hadoi.. cukup la dgn ape yg ada.. :)

misz molecule said...

mya : ungrateful gilos punya org