Pages

Saturday, December 25, 2010

yeah!! that he is !!


Assalamualaikum wbt..


janggut yang ciput.. comel kan??


renungan mate yang ikhlas, tulus dari hati..
he is apple of my eyes!!

rambut pacak2.. cicak jatuh pun mampus wehh...grrrr

berkulit putih tetapi macho..^.^

senyuman yang agak menggoda..auww auwww..

berdada bidang, 6 packs, gagah, & most important sexy di mate aii..
he is HOT beb!!

activ sport bagai nak giler.. tapi tak lupe pada si pecinta:)


haaa..itu baru beberapa ciri2 aku letak as jejaka idaman..
macam demand je kan?? haaa..sape ada ciri2 di atas..
cepat angkat vontot..oooppss!! silap..angkat kaki cepat..
amik borang dan isi..nanti nak interbiu..
maklumlah.. aii dah makin nak meningkat usia.. kena cepat2 cari calon..nanti
dah tua bangka.. susah dah kot nak cari..tak pasal2 aii ni jadi andartu..huh! mintak simpang.


aku tahu.. demand sangat2 ni susah nak cari laki..
dan aku sedar.. aku bukan cantik pon nak cari lelaki sedemikian..
tapi korang kena percaya..Allah dah cipta jodoh kite ni pelengkap segala-galanya..
so, yang rase tak cantik tu.. dunt worry be happy.. insyaAllah kau dapat jodoh yang
encem2, smart, macho, jejaka idaman wanita larh..
yang cantik kalah model dunia tu.. kau kena redha if jodoh korang tak sehebat Robert Pattinson..
tapi aku tahu.. kalau dah cinta tu.. terima je larh pasangan kau seadanya.. tok sah nak mengeluh panjang asal hidung dia kembang macam . . . ? asal dahi dia jendul macam ikan flower hont? asal mulut dia besar macam ikan paus??


jodoh namenye okeh??
kalau dah jodoh tak ke mananya..


p/s : ekceli..aku nak orang yang ikhlas dan jujur sayang aku..
lebih2 agi nawaitu kerana Allah..
tak ke sesuatu tu kena ikhlas kerana Allah??



21 shining LIPGLOSS:

RIAN said...

wah high taste. hehe. biasalah sume org nak yg agak perfect. tapi nanti bila dah sayang, lupa dah nak tengok laki tu nsem ke x. he3,

salam kenal. =.)

Syipak Bonkers said...

awal . seyn . awal . seyn .
ah, tataulah nak pilih mana satu. wahaha

Bazilah said...

eh cemane boyfriend saye boleh ade kat sini? :p

Entri terbaru; Petua Jerawat Paling Berkesan Beli Aksesori Online Jom!

~hAKim ZaiLAn~ said...

fuhh,high taste..huuhuhu..

Fxysche Nas said...

waa..cuci mata habis kt cni..
hue2
=p
moge kte sme2 dpt jdoh yg terbaik ;)
heeee

Izz said...

suka tgk asyraf muslim

Yutaka Mushimura said...

betul..sebenanyer biar ikhlas nak meyayangi orng...n jgn judge orang dengan hanya skali pandang jaaa...

:)betul x???

Yutaka Mushimura said...
This comment has been removed by a blog administrator.
athiea said...

rian : btol2..lupe dah..ada jrawat batu 1x pun..hbs lupe..haha

athiea said...

syipak : owhh..itu y comel2 smue:)

athiea said...

bazilah : arghh.tak mungkin:p

athiea said...

hakim : ye ke?? tarik balik..keh5..

athiea said...

fxy : fuhh fuhh..hup so la dear:)

athiea said...

izz : jom tengok die..hehee

athiea said...

yutaka : betol blake y ko sbut tu.hehe

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

suke yg senyum menggoda tu...huhu

diana aliya said...

xkan asyraf sinclair je ade,,giovanni xde ke? richard kevin ke..kan same2 actor dlm cinta dan anugerah?huhuhu

athiea said...

fareha : i pun suke..grrrr

athiea said...

diana : hahahaha..tp asyraf je i brkenan.hehehe

diana aliya said...

alamak,,xpela klu gitu,,hi3,,setiap org mempunyai citarasa berbeza..hahha.walaupun giovanni berkepala botak ,tp sweet jugakla..hhahaha

misz molecule said...

hehee..botak itu macho dan seni ape..keh5..