Pages

Friday, December 24, 2010

pandangan lelaki luas sangat kan??


Assalamualaikum wbt..


cuti2 sem ni memang agak heaven.. sebab dapat laksanakan kempen cuti2 Malaysia..
padahal satu tempat je pon pergi bercuti..
tapi satu je men'cilakak'an.. biasiswa, pinjaman habis kena rembat ngan tokei2 kedai..
lebih2 lagi kedai baju, handbag, kasut, selendang..
kalau kau nak kaye.. percayelah cakap aku..
jual or buat bisnes barang yang aku senarai di atas..


bile dah penat round2 dunia..
feel rindu gilers dengan kawan2 ni..
tok sah nak cakap lah.. kalau boleh tiap2 hari keluar..
pergi lunch same2 kat mane2 francais, then main bowling..
memang menghabiskan duit betol la.. feel cam orang kaye jatuh bankrap.
botak licin, pokai.. kalau JPA tahu duit2 dia habis sebab hamjadah ni..
mampus kena tarik balik kan? kan? kan?


time lepak kat taman dengan the gengs ni..
memang ramai otakgiler lah pasangan duk berjiwe rage..
aku nak jealous? takde maknenye.. aku pun ada sang jiwe ragelah..
malas nak tunjuk2 je.. nanti kawan2 tengok macam belangkas.. tak suke!
ada pasangan duk raba-meraba, amek pitcha dekat2 ala2 nak comolot,
ada yang duk jauh2 macam tengah setel prob, ada jugak yang duk gosok2 ape entah..
aku and da gengs ni takyah nak ghase pelik lah..
public park.. ikut sukahati lah nak jalan2 kat mane2 pun..
tak kisahlah orang tengah buat projek ke, ape ke..
pakat lalu, serang, tibai je tempat tu ..


kami lalu lah depan pasangan ni..
membelakangkan si makwe, dan mendepani si pakwe..
tengah2 si pakwe ni duk gosok2 peha makwe dia..
sempat lagi tengok2 kami sambil angkat kening..


gua bajet dia terliur dengan aksi aweks2 dress berCATwalk depan dia.
tak sexy pun. dah buat dia jadi ghairah..
kawan aku bisik2 kat telinga..
"tengok jantan tu. nak je aku tunjuk middle finger ni"..


aku memang malas layan la..
sebab dah paham sangat dengan dunia lelaki ni..
kalau dengan makwe pun, boleh lagi cuci mate, luas pandangan..
sampai nak terkeluar bijik mate..
kalau jalan dengan geng2 dorang lagi lah..
mesti duk phewitt2 segala bagai.. dem!

sape tak nak cuci mate tengok ape yang makwe dia takde kan..
konklusi pertama aku nak buat..
kami lagi hot daripada makwe dia kot..
konklusi kedua..
perempuan bukan barang..
so, lelaki jangan main2 pandang sebelah mate je..


tapi aku pasti..
tak semua lelaki camtu kan..?
naluri lelaki memang tak same ngan perempuan..
pandai2 lah bawak diri..


10 shining LIPGLOSS:

Yutaka Mushimura said...

aigoo...awat la ko xder waktu aku survey ek...

jgn ar merajuk lame2...heheh...

:)

Liquid said...

bukan, pompuan pon cmtu ke.... usyar2 jgk guy2 yg ensem2... cume sogan je nk phewitt2 haha

Yutaka Mushimura said...

weh..aku da updates entry weh...da ade picture ko dlm survey aku...dah..dah..

jgn merajuk dgn aku....ek..:)

http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/2010/12/cek-dit-out-fellow-felows-yang-kentang.html

L Y N said...

post yg lucu, bermakna, aku suka.
laki sekarang rasa awek tu kononnya bini, so pas tu boleh la pegang2... kalau tak pegang, marah, kata tak syg.. haha. tp salah pompuan gak, bodoh pi kasi pegang kan.. sama jer. =__=

athiea said...

yutaka : xder ngajuk2 pun:)

athiea said...

liquid : care pmpn sopan skit.hehehe

athiea said...

yutaka : ko mmg ngade2..pjuk aku la konon..

athiea said...

lyn : tu la..msing2 pny ragam..takleh kontrol dri.

Encik Psychopath said...

marah nampak.. bia la lelaki itu.

athiea said...

encik : hahaha..yela2..biarkan dye..