Pages

Thursday, December 2, 2010

status : O P E N relationship

Assalamualaikum wbt..


moment bukak fesbook je, banyak motivasi situ sini dalam inbox..
jujur. sumpah gua tak bace sangat2.. sometimes memang terfikir lah..
ape haram jadah gua pergi LIKE2 page tu, page ni..

tadi gua tertarik bace satu artikel...
dekat mukabuku tu..
even kite buat private macam2 mende..
tapi bile orang add, boleh je terjah privacy korang kan? kan? kan?
melainkan korang pergi buat privacy untuk kawan2 jugak..
tapi staff2 officer facebook..
belum tentu tak leh tengok an??hahahaah..
(pe hell pulak nak tengok)..


termasuk lah relationship " single, in a relationship, married " and so on..*cam serius je..
kalau korang buat " open relationship" tu macam mane ekk??

ihsan daripada wikipedia..

An open relationship is a relationship in which the people involved agree that they want to be together, but in which romantic or sexual relationships with additional people are accepted, permitted or tolerated.

mari nek nak terjemah kat cu sikit,,

Open Relationship ialah sebuah hubungan di mana mereka yang terlibat setuju yang mereka mahu bersama, tapi di mana hubungan romantis dan seksual dengan kehadiran orang lain diterima, dibenarkan dan ditoleransi.


maksud kat sini macam menerima hubungan seksual secara terbuka..cam membuka peluang kepada siape2 nak cucuk jarum la..
macam sedih je bace maksud ni bagi gua as umat Islam..
bagi gua pulak, up to someone lah nye nyahh oii nak buat open relationship tu..
think positive, semue positive la kan??
just open relationshitt nak berkawan dengan sape2 je pun..
tak kirelah.. manusia satu suku ke, dua suku ke, tiga suku setengah ke..hahahaa


gua pulak yang emo ..ape ke hell kan?? ha ha ha..
gua buat open relationship jugak ke??
oh tidak2.. im single mingle taw..*erkkk..
tak de pe2 yang sensitip.. just nak share2 dengan korang..
kita hidup kan kena sharingg is caring..
barulah laki nanti dikebas orang..gerrrr..
eh tidak2.. barulah hidup harmoni..heheehehe..

Relationship Pictures, Images and Photos
*perlu ke kartun ni menonjol sangat??hell!!

chow cin cun~


22 shining LIPGLOSS:

mr.syazwan said...

betul ke single???

(hati mula riang gembira tak tau kenapa) haha

Syafiq Rosli said...

haish..open tak perlu la open sgt kn..huhu

NuSaNa NoSa 91 said...

hebat la kartun tu!! ha3~ *kotor!*

alawiah raji said...

owh.....sy pun single...wink2

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha.. makcik letak status, separate! :P

Yutaka Mushimura said...

barula laki dikebas orang....

best ayat nih....:)

kalu aq...da biru daaa...BIRU beb...

James Buns said...

buka berkaitan kapal.

eh bukan tu ke openrelationship ?

dem dem dem..

gua salah tafsir.

athiea said...

mr. : arghh..ngade..

athiea said...

syafiq : tu la pasal...taw2 la org

athiea said...

nusana : mmg pun.hahahaha

athiea said...

alawiah : men2 je la..im married..grrrr

athiea said...

mashitah : ishk3..dh ank brape??heheh

athiea said...

yutaka : pe mksud lu?zzzzzz

athiea said...

james : lu sllu buat gua nk kaji 40x..huh

Kim said...

hahaha. omg! kartun tu adalah sgt realiti :D

athiea said...

masyaAllah.hahaha

Yutaka Mushimura said...

cuba bayangkan gini...

bini org tgk laki dia dikebas orang pastuh dia kate gini:

"laki aq dikebas orang Jah...huhuhuhu..."

Terus biru muka dia beb...bukan tahan marah ja..tahan pilu sekali....

ok dok stimulasi aq buat???

athiea said...

hahaha.yutaka2..
ko pling sdakkkk..grrrrr

Yutaka Mushimura said...

hahha..seja ja melawak dgn ko...

eee..nice pic profile ko ekk....soookkkkaaa...:0

athiea said...

mkaseh2...

aku taw ko ske.. sbb tu ak ltk.hahaha

Yutaka Mushimura said...

klau nak tgk profile picture aq..ko add ja aq kat FB..search

~~Yutaka Mushimura~~

kat situ leh tgk profile figura aq...woohaa...

cik aletheea : said...

erk..katon tue...
sadis....
btw, mata saye juling sket impact dari bend eyang cutemiut turun macam salji tue ;p