Pages

Tuesday, December 14, 2010

nak 'medical check-up' sikit..

Assalamualaikum wbt..

korang2 pernah naik flight tak??
aku tahu korang lebih daripada mampu..
yang tak pernah tu, bukan tak mampu..
mesti tak berpeluang lagi kan??
usahalah biar rezeki tu ada suatu hari nanti..heheheh..

lepas dapat result hari tu..
aku terus 'lari' rumah..
tak online..update blog pun pakai 'schedule'2 segala bagai dulu..
haram jadah giler semua duk tanya pasal result..
pahtu aku tanya depa pulak..
depa tak mau bagitau cek..*gilos..
last2 aku tak online langsung..senang..yang semangat berkobar-kobar tu..
memang wajib lah hantar mesej kot handphone..cesss..


korang pernah buat medical check-up tak??
best kan?? sebab boleh pakai baju nipis nampak segala benda..
then. snap snap.. hahaha..blues clues..sorry de amourer..
takde maknenye nak suke..
aku suke sebab boleh tengok ape yang dye scan dalam body kte..
tapi memang sah2 aku tak suke kena 'bogel' depan juru x-ray tu..
cuba korang bayangkan kalau negara kite..
buat rules..kalau nak scan kat airport tu..
kena naked??
mesti korang suke kan??
boleh tayang2..hahahaha..*gurau ye sygx..
aku nak sharing-maring kat korang nih..
klik bagi tumbesaran yang lebih besar..


alamaknya..tak perlu pergi club untuk tengok orang telanjang..pergi airport je lah untuk cuci mata.hahahaha

p/s : kalau nak amik serious..lari jauh2..

6 shining LIPGLOSS:

hackshitam said...

cesss..
gua cukup suka tgok wek seksis...haha

James Buns said...

gua kalau x ray ni..

takut dorang balik yang malu..

biasa la...tut..!~

mofaizmz said...

haha.. aku pnah xray montot.. segan siot..

athiea said...

hacks : jgn bini seksis sudah ler....

athiea said...

james : lu ad pe2 nk share ngn gua kah??hahaha

athiea said...

mofaizm : besela tuu..so, cmner??hehehe