Pages

Thursday, December 23, 2010

kerja lelaki bila berkasih..


Assalamualaikum wbt..

sepasang kekasih duduk bertenggek kat tepi tasik..
yang lelaki panggil perempuan 'ma' ..
yang perempuan pulak panggil si lelaki ni 'pa'..
memang heaven hidup berkasih-kasihan bagai suami isteri tak halal..

pa : can i kiss u ma??

ma : i give u blow kiss yap!!

pa : alah ma.. cepat la.. comolot je.. takde orang ni..cepat2..

ma : comvontot nak??..mmuahhkkss.*^^*

pa : GOTCHA! dapat pun pegang tangan dia..

ma : ape ni pa ?? tak suke larh...

pa : alaa..sikit je..

ma : sikit2, lame2 jadi bukit.. cayang tak ma??

pa : u are my passion ma..arghhhh..


kau percaya dengan semua ni??
aci tengok !! pe2 mesti lelaki start semua haram jadah ni kan??
kalau perempuan yang start dulu..
maknenye.. kau as lelaki dapat perempuan yang tak tahu malu la tu..
kalau dapat lelaki yang start dulu..
gua boleh cakap 'N O R M A L'.
kenapa normal??
even lelaki tu ada satu je nafsu, sembilan akal agak terbaik lah..
tapi satu nafsu tu besar..


tapi gua rase..
same2 salah.. tok sah nak tunding jari kat sape2..
sebab kalau si perempuan tak layan kehendak si lelaki..
si lelaki takde nye nak gatal lebih,
over limited edition ni.. ye dak???


tengoklah sekarang..
banyak cerite kat newspaper..
isteri diseksa di ranjang..
aishhkk orang kite..ape nak jadi??
dengan isteri pun nak ganas2..
bagi lah space kat isteri dulu nak ready2..
ni pakat baham macam harimau, pe ke hell??
gua tak paham lah dengan nafsu lelaki ni..
bermaharajalela sangat kan??
tension2 kalau dapat yang macam tu..




konon aku terima kau seadanya.
kau terima aku seadanya lah sangat..
konon aku sayang kau..
kau sayang aku lah sangat..


lari lintang pukang la mak oiii.
nafsu. duniawi semata-mata..



12 shining LIPGLOSS:

Haruno Hana 하나 said...

haha
memang awal2 ni dunia indah lah sangat~
lepas nikah, mahu kena sepak teranjang aje^^
mintak jauh la dapat laki camtu

Ain Atika said...

haha...memang sampai ada yang berani comolot depan awam..hmmm...

Yutaka Mushimura said...

aigooo..sgt2 kejam...

tapi memang ade benarnyer ko cakap tu athien....

:) mantoooppp

Wahidah said...

salam ziarah...kalo tepuk sebelah tgn je tk jadi...:P

teema chan said...

wah memang dahsat perbualan pa dan ma tuh , isk isk isk hehe , so pmpn bg pelempang je kat balak mcm tu *devil kekekkekee

Atiqah Abidin said...

adoiiii. ma pa. nak termuntah eden. kehkeh

athiea said...

haruno : gua pun mintak jauh la smue tu..fuh fuh.

athiea said...

ain : dah rmi kot bperilaku sebegitu..

athiea said...

yutaka : ko suke sebut nme aku mcm2 versi kan??

athiea said...

wahidah : btol3..:)

athiea said...

teema : bkn stakat plempang..terajang, pnumbuk lgi..

athiea said...

atiqah : hahaha..ad je kot.wekss!!