Pages

Friday, December 31, 2010

jom join ; BLOGLIST SHARA 2011


Assalamualaikum wbt...


sempena last day tahun 2010..
aku tetibe gatal nak join satu event...
aku mintak maaf pada mane2 blogger yang tag aku untuk contest..
ecspecially Yutaka Mashimura yang latest tag aku..
bukan tak nak buat or join..
tapi takde mase sangat nak buat..
plus pitcha aku takde yang gorgeous, stylo-milo macam korang..maaf yep..


this time aku join Shara si gadis bunga ni..
awek hamzah si terbang tinggi2 tu..
sape tak kenal kan??
hope korang long-lasting.. sweet sangat2..
cinta tak berbelah bagi gilos nampak..
okeh2. dah melalut..


starting:]


kenapa join ??

aku nak join bloglist ni sebab suka dekat2 dengan Shara..
Shara nampak loving giler.. kalau buat entri nak marah2 pun, lembut je..
dulu dah join bloglist.. ape salahnya.. jadi blogger yang join list Shara paling setia kan?? teheheee..


kategori :

Gadis Idaman..
*sumpah malu2 kuceng..



sape2 nak join, boleh buat entri macam aku ni..
untuk kepastian.. klik link Shara :)



4 shining LIPGLOSS:

ahsfantasy24 said...

suka join bloglise..
ley up trafic n cari kawan..
jnjalan cni smula dear.. ^_^

*^_^*
Sepatutnya dibaca:
Sila Baca Jika Follower anda kurang daripada 300 orang

sharaBUNGA said...

alamak ! hatyku telah jatuh cinta lagi :)
terharu terharu sgt !
terima kasehh :)
yeke mara nmpk lembut je? heheh. nnty shra jdik garang2 lagik keyh.
muahh ! syg kamu~

misz molecule said...

ah : yep2..betul jgk di situ..tp bg sy..bleh mnyenangkan org nk mncari.hahaha

misz molecule said...

shara : yela..tak macam marah pun..itu paling tepat untuk ayat itu..cyg kamu juge:)))