Pages

Wednesday, November 24, 2010

tengok tahik, pelupa.. tengok darah??


Salam..

baru beberapa jam tak online memang rasa gilak naik kepala..
korang pernah rase macam ni?
okeh. korang tak pernah..
sebab aku istimewa .
satu dalam dunia yang Maha Pencipta cipta*grrrrrr..


sebelum aku cerita panjang..
ini kisah wanita.. lelaki diharamlah sangat baca..grrrr..
kalau ada yang bace.. jangan salahkan aku kalau pengsan..
kalau yang terkomenlah sangat pulak..
lu kantoi dengan gua bace derr..hahahaha..


sedang duduk2 santai mengadap televisyen..
layan berita dunia..
ini bukan main2 ini serius!
tiada kena mengena yang hidup ataupun yang sudah mati orang lain.
aku teringat kata2 Hamzah..
aku fikir korang sudah umum dengan orang bernama Hamzah..

tentang ..


aku jealous tengok mama aku khusyuk yang amat..
takde langsung senyuman memikat kalbu diukir beliau..
layan berita macam tak ingat dunia..
aku berperasaan kalau rumah terbakar, mahunya tak perasan..
sengaja nak kacau mama..

aku tanya beliau..

aku : ma.. kalau tengok tahik.. pelupa kan??

mama : awak tahu mane??

aku : ustazah pernah cakap..

mama : memangla..*mama aku tahu ke, buat2 tahu..

aku : dah tu, kalau tengok darah??*tidak merujuk kepada darah biasa..

mama : kenape??

aku : nampak ape pulak ma??

mama : nampak syaitan..

True Blood Lips(Details) Pictures, Images and Photos

aku tersentap. senyap. berfikir sementara.
terus aku berlari anak masuk bilik..
bukan merajuk. seperti mahu gelak..
perfect nightmare jugak jawapan mama aku tu..
aku ingatkan mama dah tak layan soalan bodoh aku..
kot2 la penangan makan semut buat aku tanya pelik2 ni..


dengar jawapan mama tadi..
teringat aku dengan gossip girls tentang nasi/air kangkang..
korang pernah dengar?
serius demn! aku tak pernah tahu dan faham ape yang kawan2 aku cakap..
mereka khabarkan kepada aku..
ini kisah cerita Thailand..
aku seperti nak tak nak tahu tentang ini..

*lebih kurang camni kot cara menda alah tu dibuat*

kenapa??
sebab diorang cakap..
nasi/air kangkang digunakan untuk menyihir suami agar menurut segala perintah isterinya..
ia adalah hasil daripada darah haid dan cecair yang dikatakan air mani gajah..
aku pun tak tahu al-kisah sebenar tentang nasi/air kangkang nih..
sedikit pun aku tak amik pedulik tentang kisah tak senonoh, sihir menyihir ni..
kalau korang nak tahu lebih2.
google sendiri. aku malas nak carikan untuk korang..har har har..


p/s : bukan entri lucah. gua tak minat porn!

14 shining LIPGLOSS:

Syafiq Rosli said...

hoho..ade jugak mcm tuh eh..haha..so jangan la buat nasi kangkang pada bakal suami..haram..haha..:) dan berdosa tau..hehe

athiea said...

gua setuju ustaz syafiq.serius stuju.harharhar..
gua tak kan lupa pesanan cinta lu.grrrr

Cik Gallus Gallus said...

argghh gelinye

EmanCloud said...

nasi kangkang. dislike!

Azmi said...

sblm tu..aku tak baca pun entry ni...
kah..
eee....geli la...

Puteri Iqa Izyan said...

betul ke tgk darah nampak setan? huhu..

a'ah.nasik kangkang utk tundukkan suami.bodoh la sape yg buat mcm tuh.

Perutusan dari pihak Nuffengers | Buffered Earning

athiea said...

gallus : same2 sbut..yerkkk!!

athiea said...

eman,, gua xcakap ad orang LIKE:b

athiea said...

azmi : huwaa!! lu kantoi ngn gua..grrrr

athiea said...

iqa : entah..mama aku graw je tu..tp fhm2 je la klu bkn drah bese tu..

EmanCloud said...

Ha klu tya bace sejarah sebelum pelancaran NABI ADAM. kire belum ade roh. iblis atau name die di langit ketujuh AZAZIL lah yg cuit atas bibir kite. kire ade lurah skit atas bibir kan ? hehe

athiea said...

a'ah la kot..tahu jugak kisah iblis ni sket2..kenapa dia goda mnusia..
tapi nak buat camner..
kita manusia hidup di dunia akhir zaman..tak sempat merasai kehidupan untuk bercakap atau menentang perbuatan iblis ni..

nina suhaina said...

patutlah aku dok lupa sebab ari2 hadap darah ngan najis orang..isk isk..hihi..

athiea said...

nina : ko krje ape kna hadap selalu ni??uhuhuhuh