Pages

Wednesday, November 24, 2010

nuffnang tu kuih ke??


Salam..

erkkk..Alhamdulillah..
nikmati nasi lemak pagi2 memang kenyang tahan sampai ke petang..
tak payah susah2 having dinner & lunch pun tak pe..
okeh. bosan..


semenjak dua menjak ni aku selalu tengok sahabat2 penyayang ..
blogger2 lain duk kecoh pasal nuffnang..
lebih2 lagi yang famous2..
yang selalu jadi perhatian ramai..
dan aku pun tengok, baca, beri komen, belahhh pergi blog lain..
tertanye-tanye...
"nuffnang tu kuih ke??"
jual entri..then dapat duit..


aku pun ada nuffnang..
siyez aku cakap .. hampir setahun umur nuff aku..
dan sumpah aku nak ngaku!
aku tak faham pe2 pun pasal kegunaan nuff ni..
biasanya, ben ashaari la yang bagi tips2 nuffnang..
jujur. aku malas nak bace..
tapi bile ada blogger yang dapat tu, dapat ni..
berterima kasih segala bagai kat nuffnang*itu hak mereka*
aku mula tak faham..
macam mane mereka boleh dapat??
kenapa mereka dapat, aku tak dapat??


aku tanya mama, ada tak surat untuk aku..?
cek berjuta-juta hinggit ke??
lebih2 lagi surat rasmi dari nuffnang ke..?
serius demn takde!!


sesi luahan hati..
tolong2..
aku nak jugak blackberry..
holiday..travel satu dunia dengan duit nuff..
cewaahh.. wishlist bukan main..
tapi aku tak tahu camner nak guna nuffnang ni..


bukak2 macam ni keadaan dia kot..


ape ni??
time table aktiviti aku ke??
result aktiviti aku ke??
huh! sungguh tak faham..
korang jangan la gelak tengok hasil nuffnang tu..
memang tak banyak mane..
atliz.. ada nilai jugak.haahahhaa..

okeh.aku malas..
nak fikir lebih2..
pemalas.!



20 shining LIPGLOSS:

James Buns said...

gua pn pn nk tau juga sapa nuffhang tu?

ank halimah hantu gigi ke?

dem shit.~

EmanCloud said...

hehehe adoi~ eman pakai bold 9000 hahaha urm relax2 komersialkan blog dulu k~ baru fokus nuffnang. hehe eh saal x kuar tempat nak follow.? ternet eman slow ke ape ye? sobs.

Yutaka Mushimura said...

woohaaa...banyak nyerr.....

xnampak nilai..wat2 nampak jaaa

Frodo Baggins said...

kalau tnya dgn gua ....
cnfirm arr x tau apa2 sal nuff


>>____<<

eiysya zasya's said...

haha layan sudaa~

amin azhar said...

nuffnang buwi brapo jah wehh hahahha

hiro said...

bukan kuih...itu sejenis permainan di abad ke 32 Rom.

Syafiq Rosli said...

nuffnang eh..hehe..tnye la sape yg da dpt pulangan tuh..:)

Eazy Izzuddin said...

got my 1st cek hehe
xD

athiea said...

james : lu ptut tny ben..ak tgk dy lbh mngenali nuff ni.hahhha

athiea said...

eman : gua pun plik..sape nak sabotaj gua sampai xkua butang ni??

athiea said...

yutaka : ko sngaje nak sakat ak.panggg!!

athiea said...

frodo : gua taw lu jns xamek taw sal tu.hahaha

athiea said...

eisya:)

athiea said...

amin : mu jles ng ak kan??????????????????????????????

athiea said...

hiro ; ko lagi sedapp!!

athiea said...

syafiq : siez gua malas

athiea said...

eazy : lu sngaje buat gua jeles kan??????????

hiro said...

auww..jgn cium sy..haha

athiea said...

gua tak niat nak cium lu. gua rela cium dinding.grrrr