Pages

Tuesday, November 23, 2010

adik gua SENGAL!


Salam...


kepada yang selalu follow aku yang
nak hot tak hot..
famous tak famous ni..
tengok.. page aku ada bau baharu kan? kan? kan?
hahahar..* lempang sekali!!


hari ni semua budak2 yang nak amik SPM mesti cuak..
tengok aku.. cool je tengah cuti sem sekarang..grrrrr...
termasuk adik lelaki aku sorang ni..

kalau nak cakap kisah aku ngan adik laki aku yang ni..
memang tak tutup buku la makk nyah oii..
nak2 exam SPM ni pun..
masih buat dosa melambak dengan aku..
bukan nak claim kosong kosong..
tapi makin buat aku jagi gilak duk rumah lame2..

aku kononnya nak jadi kakak mithali lah sangat..
sound dia yang duk syiookk online..
sebenarnya, aku yang nak online..
itu yang aku bising dia amek turn aku..
rase nak sekeh puas2 biar benjol..

pe2 pun..
short cut entry sebab aku pun tak masuk tidur dari tadi lagi..


good luck SPM..
try your best..
contohi aku yang dapat straigt A's lah sangat SPM dulu ni..hehehee..
moga mendapat ketenangan..
dan dibuka pintu hati semasa jawab exam..amin


peace no war.war no peace.


6 shining LIPGLOSS:

hatima said...

ahah , aku suke yang ni dr yg dlu :P
goodluck untuk adik anda :)

Syafiq Rosli said...

gd luck 4 ur lil bro..
haha akak dye mst tdo je cti sem ni...

Encik Psychopath said...

gudluck to adik for spm..

athiea said...

tima : trimas..mu mmg simple dowh!

athiea said...

syafiq : ko mmg ligat! aku suka. mmg tido je kejada aku..hahahaha

athiea said...

encik : yeah! tq on ucpn itu..huhuhu