Pages

Thursday, November 25, 2010

kenapa SABOTAJ aku??



Salam...

ini orang tidak baik maaa...
gua panas. cemas. rimas.
kenapa ada je nak berdengki eyh??
dunia2.. kena terima je lah ape nak jadi..
iblis, syaitan ada, kena ikat ke..
same je.. sifat dengki tu wujud bila2 masa saje..


result daripada reaction dengki tentulah mensabotaj je kan??
baru semalam gua posting pasal nuffnang kuih tu..
hari ni gua tak faham dengan blogspot punye hell pulak..

korang cuba tilik guna sifat bomoh zaman mesopolitik..
sambut nafsu ahli2 nujum negara..
tengok yaa..


perasan tak ape yang takde??
perasan tak..? okeh lambat.
gua jugak kena jawab. letih!*hahahaa..
pergi manelah button F O L L O W kat blog gua ni?
kadang2 kerja nak upgradelah sangat blogspot punya pasal..
habis button gua hilang..
memang nampak kedengkian terserlah di situ..
gua baru nak mengeratkan silaturrahim dengan rakan2 blogger lain..
blogspot hide kan button gua..

pesanan gua untuk blogspot..:

tolong lah bagi balik button tu..
gua sign up guna account gua..
gua tak hinalah sangat lu..
sampai hari ni terpakse..uhhuuh..
gua harap blogspot dengar..


dan masalah utame lagi..
bile gua buat entri bukan main colourful, wonderful, beautiful..
bila post je..
takde langsung warne2 kilauan shadow2..
tension2..
ini memang kes sabotaj kan?
gua tak faham..
dengki ngan gua sebab ape..
gua takde pape nak banding blogger lain..
gua tak demand tapi ada taste..hahahaah

tolong gua..
pulangkan..!!!!


khas untuk blogspot!



19 shining LIPGLOSS:

nina syakina said...

adaa laa yunk... mybe sbb yunk prnh sign in pkai google account... thats y kita tak akan nmpk butang follower tuh.. cuba yunk sign out, then yunk buka blog nih without sign in... butang follow tuhh ada... jgn risau k yunk... ^^

Mr feckry said...

jap gua cari bomoh patah

James Buns said...

gua ngat lu advan sgt...

itu pasal button follow pn ilang.~

Syafiq Rosli said...

lol..plak da..mcm ne la bleh jadi tuh..xpe2 blogspot nk grau2 kot dgn u..:)

rabiatul said...

sabar ye. :)

Yutaka Mushimura said...

eee..makin meriah lah belog ko...

cantik pink pink lagi...

seswai..;)

Yutaka Mushimura said...

eh..aq punyer pon sama gak lah..aigoooo...

kite disarbotaj dgn melampau....waaaaaaaa:)

asilah afandi said...

da dapat balek ke follow tu. biase lah skrg ad yg dengki kdg kdg even kwn baek pon kn kn. saba yee

cik EPAL said...

salah coding kot. cuba cek html

Heidi Shafiq said...

xpe.. wat yg simple2 je dh ckup.. :)

athiea said...

nina : selame ni ada je.ok2..btol la tu kot..gua bru prasan..thanks dear..cam bru knl je..hehehe

athiea said...

feckry : cpt la weh.gua xsbr da ni.grgrrrr

athiea said...

james : gua rse lu lagi advnc..asl lu pny xhilg???

athiea said...

syafiq : blogspot syg gua lbh kot.hahahha

athiea said...

rabiatul : sabar2:)

athiea said...

yutaka : ko clap!pangg!!xnk pink.aku tukar theme jg jingga da..kna sabotaj..cian kite:(

athiea said...

asilah ; huwaaaa..smpai kaet ngn kawan ni gua xnk.hhaaha

athiea said...

epal : gua xrjin buat mnde2 alah tu..

athiea said...

heidi : xmo! gua mrajuk!!