Pages

Tuesday, November 16, 2010

KUCH KUCH HOTA HAI


salam


sempena nak dekat2 raya Aidiladha ni..
persiapannya..
mak aii.. saling tak tumpah macam nak sambut Raya Aidilfitri..
nama pun raya kan??
Semuanya berkaitan dengan kemenangan dan pengorbanan umat Islam..
Alhamdulillah syukur..
sekurang-kurangnya..
kita ditempatkan di negara yang aman hendakNya..
terhindar dari segala bencana dunia..


dan hari ini pulak disunatkan umat Islam berpuasa sunat Arafah..
korang puasa tak??
meh2 aku belanja bukak puasa sama2..
air perigi sudah. ngeeeee:)


semalam punya hal..
aku duk syiookkk mencari video berkaitan drama 90210..
korang tahu tak cerita apa tuh??


google2 sendirik la yep untuk pengetahuan lebih lanjut..
dan aku tak paham la dengan teknik yang diguna pakai oleh semua
search engine untuk video ni.
asal tekan je satu tajuk..
ada je keluar menda2 yang aku tak mintak..
dah la mengiurkan..
Nauzubillah..
nasib aku pandai control hati. mintak simpang jiwa aku daripada terlekat
mata dengan semua tu..
frust punya hal..
terdetik nak tutup jew.
tapi dah nawaitu aku nak marathon movie sempena cuti semester ni..
aku teruskan usaha mencari..


susah betul nak cari video yang terus complete satu episod..
tolong lah kepada siapa2 yang tahu kat mana tempat paling sesuai selain you tube ogeyh??
avoid from ares & 4shared too..
bukan tak suka. apa haram kejadah aku tetiba tak suka pulak kan?
sebab aku dah cari kat situ.
tak ada yang complete.
dan lambat. demn!
menyakitkan hati..
sampai kesabaran aku nak runtuh macam WTC kat USA tu.


tension2..
aku klik google..
dah lack of thinking nak cari kat mana..
aku tekan kat search engine google tu..

fatian athiea ( klik2 )

wahhhhh wahhh wahh wahhhhh wahhhh!!
tidak ku sangka google ni simpan engine untuk aku jugak..
ye la..
nak kata famous macam artis.. jauh sekali..
nak kata berfikiran kritis macam menteri2..
sikit2 je bolehlah * cesss!!
nak kata sweet macam blogger lain..
pun boleh lah..muaahaha *apekah..?


konklusinya..
kalau korang nak sejukkan hati korang..
try tekan nama korang..
sometime..
boleh buat kite tersenyum..
sebab ape??

macam lawak kot..


ngeeee:)
chill beb!

9 shining LIPGLOSS:

AdiaLuze said...

Salam pra Aidil Adha ^__^

Minat 90210 ker?

MoZAz said...

movie free byk kt syok.org..tp kna signup dlu la..

Yutaka Mushimura said...

aq pon teruja nama ko ader...hehehehehe..

artis ooo....:)

fatian athiea said...
This comment has been removed by the author.
fatian athiea said...

adialuze : yup2.. bru lg follow crite tu..
epy eid adha:)

fatian athiea said...

mozaz : thanx beb.akn ku srgah tika free nnti..ngeeeee

Anonymous said...

yutaka : ko truja. aku malu..hhahaha

liyana aziz said...

salam aidiladha.. dakni x leh pose.. huhuhuhu..
pssstt, betul, kalau google nama sendiri leh bt gelak guling2.. macam artis..!

fatian athiea said...

kan i told u..
hehehe.. rase cam famous kan??
bdw, salam aidiladha:)