Pages

Monday, November 15, 2010

cium pakwe, cium dinding juge (^s^)


Salam..


wahhh!!
more anda less seminggu dah tak update blog..
bau2 rindu seperti meniarap masuk dalam lubang hidong ni..
serious aku rasa well done dan satisfied sangat2 dengan final exam yang sudah berlalu..
now, just count down tunggu result je lah..
but haram condition time amik exam tadi tak semanis condition jawab last paper..
mintak2 lah tak de pe2..
kalau tidak habis la harapan menggunung menjadi landar dek misunderstood by someone.
ujian2. cobaan2..


tadi aku bukak facebook..
kawan aku letak video panas..
aku tak nak lah tambah dosa korang tengok video tu kan?
al-kisahnya..
seorang lelaki bengang ngan makwe dia..
sebab apa?
makwe dia tinggalkan dia ngan kawan2 dia..
dan panggil mereka
" B A B I "
okeh. memang sakit ati di situ..

dia tanya makwe dia..

" pilih KLCC ke, pilih dia? "

makwe dia jawab..

" KLCC "..

ek eleh.. tak gentleman langsung punya cerita terus mintak putus..
kawan2 dia pun support la break their relaionship tu..
perempuan tu menangis2 merayu tak nak.. adegan peluk2 segala bagai..
lelaki tu pun cakap la kat kawan2 dia..

" tadi dia macam nak sangat.. gua mintak lah break"..

klimaksnye.. pendek akal punya perempuan tu..
konon nak cairkan hati pakwe dia agar back to her la..
pergi kiss nya pakwe dia tu..




macam tak biasa pulak jumpa video2 macam tu kan?
newspaper pun banyak duk lapor pasal khalwat, zina, tangkap basah..
tangkap ikan kering.. macam2 .duniawi..

pesanan penaja :
adegan pakwe ngan makwe "romance-tick" tadi itu terjadi di tepi jalan yang penuh dengan kereta..
alaaa.. macam tengah traffic jam..
nama pun Kuala Lumpur kot..
busy la sikit time2 kemuncak..
buat rosak negara je..



pernah terbaca atau dengar2 pasal Oscar Wilde's Tomb kat Perancis tak??
kalau korang nak lepaskan hawa nafsu serakah cium merata-rata tambah dosa..
pergilah tempat tu. paling sesuai..
cantik! indah!
tersenarai sebagai tempat ke-3 terkotor di dunia tetapi penuh artistik..
bagi yang hidup penuh dengan seni bibir..
cium dinding kat Oscar Wilde's Tomb memberi kenikmatan ..
serius gua cakap.
sumpah tak tipu..
nak tengok keadaan tempat tu??


* click to maximize it! *

actually ,
ia sebuah grave.
so, not suitable to us.
better cium kubur relatives sendiri..
tak pun cium sejadah berserta niat suci menghadap Allah.
lagi tambah pahala..
Setiap tahun tempat ni menjadi kunjungan ramai orang..
lebih2 lagi lelaki homoseksual..*eee.jerk..
just to pay their respect kat owner tempat tu..
ia menarik sebab dilindungi banyak ciuman lipstick..muahhkkkss!!





p/s : show respect to da world please.. or else.. just talk to the hand!



8 shining LIPGLOSS:

hamzah ian said...

rasa best tngk video

fatian athiea said...

hamzah.....video pe ko mksdkan??huhuhuhuwaa

diba said...

oo..yeke..ade ek tmpat tu..he

fatian athiea said...

ade lorh..cpt google

BLADE EDGE said...

salam...

singgah kembali...

Solihin Zubir said...

video tu mmg bodoh..

fatian athiea said...

blade edge : salam:)

fatian athiea said...

solihin : lu da tgk ek?a'ah.memang!