Pages

Friday, October 29, 2010

eating boat wap



.peace no war sayangx.


kempunan. kempunan.
arggghhh!!! orang kalau dah final, sibuk duk study..
aku ni betul2 pemalas..
fikir senang je punya kerja..
classmates cakap..

"budak harapan kelas dapat dekan tak boleh balik.."..


masalahnya.. aku pun nak diorang dekan tapi jom balik!!hahahaha
actually. dislike diorang cakap camtu.. tapi aminkan je la an??hehehe

bayangkan 7 hari gap (jarak) exam untuk ke papar seterusnya..
kalau organic tak de maknenye jugak aku nak sesuka-suki keluar kampus..
tetapi bila fikirkan Matematik punya kejadah..
makk aiii.. kalau boleh lepas exam terus pulang..
tapi aku tunggu roomate sama2 wat keputusan..
sebab balik ke, tak aku..
atas diorang..
hari tu baru aku cakap kat mama.. dah tak nak balik..
tunggu habis final baru balik..
tapi bhaiii.. nama pun ketandusan wang..
so, cara terbaik.. balik rumah, makan sedap+free...
bijak jugak kan??hahaha..
tapi kalau korang duduk India, Russia tu..
tak payahla guna cara haram kejadah ni..
wat rugi wang scholar, makbapaktiri ko nyahh..


kami makan besar!!
orang tunggu chinese new year...
diorang time final..
alaa..dekat jugak tu..
year = nal..*apekah???
hahah..
di tambah pula roomate yang duk mengidam boat wap = stimbot*cehhh!!
sakait hati menunggu papa..
yang janji pukul 9 malam..
tengok2 kul 10 malam baru muncul depan rumah..
tahu la office dia baru tutup..
tapi amat terubat..
bila wang kami save! save! save!
mesti roomate aku dah buat sujud syukur akibat
penjimatan wang mereka..
kalau tak.. mati hati.muflis akal.bankrap jiwa la korang yep!!


orang kata..
melalui imaginasi, gambar.. sudah cukup buat kita faham akan keadaan yang terjadi..
nahh!! amik la tengok beberapa keping yang sempat di snap2..
dan agak best jugak meronggeng malam2..
lebih2 agi ngan papa. selamat! ibarat Superman jep.hahaha


ni laa yang buat kami melahap tak ingat dunia.muahahah

muka roomate aku ala2 suci gitu.haha

tengok..aku dah jeling2 tanda kebulur. tak sabar!!nyum nyummy.

great scene.kalau boleh aku nak snap2 setiap sudut. tapi nice kan kat belakang tu??hehe





adios:)





7 shining LIPGLOSS:

✿chenuraimi✿ said...

yunk ! jgn mls2 !! struggle 4 final..err ngidam nyer ak tgk mknan kt pics mung ni !

Mr feckry said...

lama juga gua tak makan besar

Yutaka Mushimura said...

sedapnyerrrr....makannan tuh...pos la siket kt JP.

fatian athiea said...

aimi : ololow..ciannye..nti kte g mkn deh??hehehe

fatian athiea said...

feckry : lu bli byk2..mlahap la smue sorg2..ngeeeee

fatian athiea said...

yutaka : hahaha..best..

arboqskii said...

hai engineer...waaa...makan kt ne ni eh.....cam best jaa...hehe