Pages

Saturday, October 30, 2010

kepalaku berat..


Salam......

Aduyaii...
sakitnya kepala!!
nak pusing2 jep bagi liquid, solid, gas dalam kepala ni betul2 berada pada positionnya..
padahal atom lam kepala ni kecil jep yang nyongnyeng nye..
sampai effect satu kepala..
waduh2..
tadi aku menggoogle la..sedap sangat2..lama da tak hidup gembira, bahagia macam hari ni..muahahaha.. sengal!!


tengok eyh..
kot2 la korang dah tahu ceritara sebenar..




Kondisi dan foto-fotonya yang aneh tersebar ke seluruh dunia dan ini sangat mengejutkan. Huang Chuncais pun kemudian popular dengan sebutan ‘Chinese Elephant Man.Tumor seberat 15 kg telah menarik kulit wajahnya sehingga berbentuk aneh. Ini membuat Huang sangat menderita, bahkan untuk makan pun dia harus bersusah payah. Berkat fotonya yang dimencapapkan secara meluas, dia pun mendapat tawaran operation untuk kepala dia tuh. Adalah doktor di Fuda Cancer Hospital di Guangzhou yang menawarkan bantuan itu. operation ni tak leh berjaya sangat kot sebab keadaan dia ni agak parah la... Foto ini adalah salah satu yang diambil setelah operasi kedua, pada januari 2008. Masih belum sepenuhnya normal. Tumor yang tergantung masih terlihat. Tapi Huang tak perlu khawatir karena pihak doktor akan membedahnya kembali sampai wajahnya kembali normal.



8 shining LIPGLOSS:

Heidi Shafiq said...

kesian aku tgk die.. tulah dugaan Tuhan kasi kat die.. harap kite sihat walafiat sentiase.. :)

fatian athiea said...

insyaAllah..amin:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kesiannya

:(

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

astagar.. kesiankan?:(

diba said...

ciannya tgk dye..nak gerak pn pyah tu..hu

fatian athiea said...

lolly : kan kan??

fatian athiea said...

fifiey : kan kan??hahha..mmg ksian kot..

fatian athiea said...

diba : btol2..kte tgk ksian..dy y alami tu..