Pages

Monday, July 5, 2010

jangan perlakukan aku camni!!!

Assalamualaikum wbt..

adesshh blogger..cian kamu wehh..aku bukan xmo update ko..da 2ari kan kte xb'sua, mesra2, segala bagai..hahahaa..dsebabkan internet lembab, yang t'henjut-henjut cam kura-kura ni..aku t'paksa batalkan nawaitu aku nak b'blog tiap2 masa..besties aku kat blog ni pun..xpernah aku lupa..dont worry ek..nanti line tol2 clean & clear aku jelajah & follow blog korang ey..huhuhuuu..
Aku dah daftar masuk kampus semalam..Wahh..amat beshz ngan bilik baru, roomate baru, environment baru..tapi manusia kan..mesti ada je yang xpwas aty ngan pe yang dye ada..secara jujurnya..im da one of them..heheee:)*bukan senang aku nak ngaku kelemahan ni..hahah..mari kite cek same2 yup..

roomate : actually aku dah isikan borang untuk b'roomate ngan 3 orang yang aku leh masuk a.k.a satu kepale..tetapi..malangnye..k.balqis telah tinggalkan kami ngan kerjaya pilihannya..straight forward aku cakap...aku xnak sape2 gantikan tempat k.balqis..lau boleh nak katil, loker, meja study dye kosong..tetapi akibat kekosongan nie jugak telah timbulkan konflik..*awal2 wat mood aku dah spoil..ramai sangat nak duduk tempat k.balqis ..biasala..roomate2 best la katekan..hhehehe..


environment : aku suke ble duk ramai2..leh kongsi cerite tapi bukan ngumpat ek..tapi yang wat aku xsenang duduknye ble dah ramai2 suke masuk, keluar bilik aku, lepak cni..oowhh,,sh**!.DISLIKE!!tym nak tidow pun ada duk gi mari masuk bilik ni..serabai la wehh!!aku nak tidow pun xsenang..nasib kelas ari ni start kul 12.05p.m...leh gak tidow lame2 tapi agak2 la ..lau hari len?? & memandangkan..sekarang xbusy lagi ngan study & assignment..aku leh terima la kot nak memekak setiap mase..tappi no SORRY for u la lau other days nanti bising2..melalut time aku study.*aku ni jenis xsuke orang ganggu tym aku xsuke dganggu..HARAP MAKLUM!!

food & drinks : nak compare ngan SEM lepas.. SEM ni cam aku rajin sket kot turun cari makanan..Lau duk kat kolej Perhentian dulu..jalan xsekate..construction di mane2 wat aku nyampah nak harungi segala badai nak cari makanan..roomate dulu pun xsekepale kot..wat aku xde mood sket nak makan2 ni..*body xslim2.hahha..tapi cdey kot..hari ni saje..aku belanje RM10..wakluweh!!!lau RM10/day..bayangkan satu minggu habis berapa..??haa!!congak laa weh..cepat2..3 2 1..!!xpe la..aku taw,,korang pun malas nak habiskan mase korang layan kerenah aku..mestila habis lam RM70 ..lau satu bulan weh..xke RM 300??Aduyaiii..aku dah try apply JPA..doa2 kan rezeki aku ada yup!!:)insyaAllah..


classmate : nak checkidout gak a classmate ni..gurls course aku ramai duk bising aku kecowh wehh..hhahaa..cam bangge jepp..aku senyap sangat ke dulu??ngeeee..malas nak kecoh2 kot depan dak2 laki lagi..so, aku snyap la tym dorang msk kelas..gPown..mr.DF da awal2 pesan jangan layan guys sgt..huhuuu..i love u la dear..hehee..:)..aku rindu nak dengar dorang panggil aku Ir...wahh!!ngade noe la kan..baru setapak, sebelah kaki lam course ni..dah over acting..tapi pe salahnye kan?? aku anggap ia bukan satu kutukkan tapi doa kot ble dorang duk panggil2 camtu..kak zura, lia, tima, ijan, tina & aku..urmm.eh..timme sorang lagi..maybe for now & forever jalan same2 gi kelas kot..zher dapat kolej len..so, cam susah jew nak join kitorang..cian dye lorh:'(..mimi, mint & scha..dorang ngan hal dorang laa..tapi bonding between ktorang sentiasa OK!!!cam molecule lam solid uh..

*ni dak2 kelas aku..cemat2 & cumil2*



2 shining LIPGLOSS:

DenseDenser said...

GOLD tuh....

thyYunx said...

a'ah..gold ye yunx..ngeee