Pages

Friday, July 9, 2010

matilah ko sotong

Assalamualikum wbt..


khurafat..jangan percaye..bomoh pun bukannya hebat sangat..pakai susuk pun jin yang control segala-galanya..ko still nak taksub ngan semua tu??dah2 la..syirik2..binasa la weh..Allah xsuke..so..pe perlu kite wat nak bendung??habis semua orang dah gaduh besar..sampai sesama kaum pun serang-menyerang..aduyaii!!itulah penangan sotong Paul yang dikatakan semua ramalannya masuk gol!!yeay!!6 masuk gol!!!!!* semua betol la..


hahahaa..hebat jugak kan??tapi STOP!!aku xmo percaya..huhaaa...aku blogwalking..search la sal sotong ni tadi..ramai jugak yang b'blog sal sotong ni..
hebat sangatkah ia??euww..hebat mane la sangat nak banding ngan kejadian Tuhan Yang Esa..

jom..check it out bebs!!


okeh..6 bloggers aku pilih..


kenapa??


nombor 6 amat bermakna lam idup aku..yeay!!!semalam rate2 berite terkini..TV9 & TV3 duk khabarkan sal sotong kurita ni..sampaikan ada peminat Argentina buat rusuhan akibat kekalahan pasukan feveret dowg..hahaha.."sotong itu perlu dipotong & digoreng wat santapan semua orang"..itulah yang bermain kat mulut2 fanatik bola sepak kini.hehee..

p/s : wat sotong celup tepung pun best gak.ngeeee..

3 shining LIPGLOSS:

Anonymous said...

4 sure sotong celup tepung kat ganu akn makin laku....

SyuQ said...

paul si sotong ni bikin hati gua panas...

rasa cam nak wat sambal je sotong tu n mkn ngn nasi lemak

thyYunx said...

anony : haha..mmg dah laku sjak azali..haha

syuq : wahh..msti msk sotong ni..n.lmak kt KL xlaku da..hek5..