Pages

Thursday, July 1, 2010

for a long TIME..finally..

Salam..

macam dah bese dengar kan ayat kat title uh..yela..memang tu je kot ayat yg sesuai..
SO..aku nak habak a kat hang pa smua,,adik-adik, kakak2.. abang2 sekalian..
aku dah lama taw..memang aku terkejut sangat2..
memang dah lame xwat kerje ni..
memang dah lme xde yg cari aku..
memang dah lame aku xwat kerje aku suke sangat ni..
memang dah lme kot..



aku..




aku ..




aku xdiTAG oleh sesape..huhaaa....
tetapi..ble dbukenye blogspot se ni..
tengok la sorang follower ak tag aku..
try teka sape??
ala..aku taw..korang malas jugak nak teka2 ni kan..
miss Dania...kami bru bbrape2 ari jmpe d laman blogger ni..aleh2..aku dah dapat award..
ni dye award nye..


those are questions that i've to answer :


1. anda mesti beri pujian pada pemberi award ini..

most thanks miss Dania for ur willing to tag me on ur last post. Even we r still new to be friends with each other, i do not have any doubt. u'r cute beb.!!awesome!!:)

2. Sila beri award kepada 10 blogger yang lain.

3. Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ini

tengok la dulu..hek5..

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yang best and great?

mybe..im da newest follower miss dania kot..xpun..memang blog i best and great.ahaks*perasan!!sekeh minah ni karang!



p/s : spe2 rajin pun..i anugerahkan jugak yup.hhehe

4 shining LIPGLOSS:

h's said...

hah ! bgus lah tag ak . hahahahahha

thyYunx said...

haha..aku taw..mu mmg ske kn??ngeee

jaya jr said...

terima kasih membagi award kpd friendstop..haha

thyYunx said...

haha..same2..