Pages

Saturday, June 12, 2010

MOR**!!

Salam..



arghh..amt biadab kan ngn title ni..??

tp aku dah tahap amt xpdulikan ngn kte2 org da..

lau dah xske ngn pe yg aku post kt fesbook ke, blog ke..

xyh la GATAL2 tangan & mate tu duk nengok pe yg aku create ni.

mmg da dasar mor** sgale bgai camni..

aku pnya page, kut ske aku la..

nk show off ke, wtsoeva..

ko sape nak JUDGE idop aku????

Tuhan????


elow..sdar a sket..kte ni makhluk Allah..

xrugi la tgur lau rse xsdap mte mmndang tu..

jgn la cakap blakg..

pe hal ko PENGECUT???!!!

BACK OFF la ko!!srabai jiwe je ada mnsia cam ko kt dnia ni..

xleh tgk org duk senang, bahagia sket dah nk mlnting..


ko pnye hal la ada prob ngn diri ko sndiri..

npe xhbis2 nak kaet ngn org len..??!!

moron Pictures, Images and Photos


fyuhh!!sori kwn2..aku dah t'amt maksima hot ni..

phm2 la..ksabaran kte ada limitnye..

aku hnya b'syukur ngn pe y Allah krniakn kt aku..

lau ada xske..

aku mtk ko BACK OFF dari idup ak..

xyh nk jdi STALKER , ckp2 blakang.,

cian kt prents ko je lhir ko kt dnia ni..

yg harapkan ko jd ank mithali kt dnia y smntare ni.

'SALUTE' la ko!!!!

2 shining LIPGLOSS:

tima said...

besabo je la . kecik kecik tanak mmpos . dah besa menyusah org . oke . ayat biasa yg diguna kan tuk melepas geram . sabo je la ;))

thyYunx said...

thanx tima..
atliz lpas gram itu lbh bmkne dpd thn geram!!!fuhh