Pages

Monday, June 28, 2010

better kte tukar HALUAN..

salam..


aku sungguh kuchiwa ( dissapointed sangat2 ).. apabila pasukan aku & pak cik Dense kalah habis-habisan d kaki geng2 GERMAN!! dbbuusshhxxx!!!aiyooo!!semangat aku & dye pertahankan ENGLAND ble ada kawan2 post status mengarut sal England..*wlupun kmi taw kot..xmmpu sgt..hehehe..(aik??mood ktawe pulak)

okeh..tukar mood balik..dah a smue boyfriends aku taw aku ni glew2 sayang England.ni smue pak cik Dense pny pasal jgk..adehh!!:).eh cop!!rmi noe pakwe aku..boyfriends tu mrujuk pada kawan2 aku yg xse special pak cik Dense ok..ngeee..^^ tpi kan..khianat ceyh pak cik Dense ni..dye pgi tengok bola tadi pakai baju German..

eleh..nampak sangat dye pun xconfident England leh menang..awal2 dah b'alih arah, b'paling tadah.hahah.:)


ni je la yg dapat aku show kt korang yg t'lepas nak tgk..



tengok..dari petang tdi lagi aku xlalu nak minum & wat pe2..memang dah agak kot nasib England cam tu rupe..huwaaa..


xpe..England kasi chance tu..4 tahun lgi kte jmpe ek..hahaa

2 shining LIPGLOSS:

Anonymous said...

cmey la awk..england xssuai la ngn awk..y hbt lgi ssuai..hehehe

thyYunx said...

xde kna ngna la..
da 2, spe y lg hebat?