Pages

Monday, June 28, 2010

aku JALAN2 & ia mati

salam...

xde kerje len smntare tngu Slovakia vs Belanda malam ni..aku blogwalking la dulu....
aku t'tarik ngn entry



En.Ben Ashaari : Perlukah mengintip pasangan anda? ( link )
Siezly..aku sokong 100% kate2 en.Ben..in conclusion trus la aku kasi ..Allah akan tunjukkan jalan kebenaran kat orang yg Dia sayang..Lau korang hadapi kebenaran yg memahitkan tu..anggaplah ia satu ujian..:)..kadang2 kte memerlukan pendapat orang sekeliling kte..mereka memang tegar dalam mengutuk, mnasihati kte tapi ble kte rase mereka bukan di tempat kte..mesti kte rase.."eee..senangnye dye cakap..xfikir lgsg pasaan aku skarang.."..elowww!!!..jgn salahkan orang yg m'kritik..tapi salahkan diri sendiri sebab xleh trime pandangan orang..lau rase lbh kejam..salahkan orang yg buat kte camtu..ngeeee..nescaya..hati lebih tenang kot..hahaha..!!*gelak besar..& xsampai beberape minit dah banyak entry dye post..tp memandangkan yg ni paling menarik..aku suggest korang..hit la die k??uhuhuh..

Miss Liyana Aziz : Kekeliruan tentang sanggul tinggi.( link )
Aku baru bace paper pagi tadi..tapi aku rase..tu bukan paper hari ni kot..kat paper tu mmg ada t'catat bahawasanye sanggul tu xpe..asal tutup aurat..Aisshhkk..mmg b'canggah ngn agama..sedangkan lam Hadis melarang atas kepala wanita ada bonggol2 seperti unta..huhuh. renungk2kan~

Mr. Ayie : Adakah ini perkara benar untuk spesies bernama lelaki?( link )
Jarang lelaki mengaku kelemahan diri.& boleh dikategorikan sebagai EGO ble susah untuk admit something wat lelaki..but girls pun pe kurangnye kan??tapi salute la..pe yang disenaraikan..aku rase tiada pecanggahan langsung lam kamus hidup mati aku..:)

http:ohtidak.com/: Oh!UiTM dikatakan Universiti sampah ( link)
haa!!sampai kat entry ni memang memanaskan hati sanubari lembut aku ni. memang dasar manusia yang xtaw nak b'syukur ngn asal-usul!! Eloww!!aku dah amek risiko aw. Lum sempat idup aku dhabiskan 100% kat matrik..aku sanggup masuk UiTM..bukannye xdapat further study lebih advance dpd tu.huh!tawaran overseas melambak-lambak lam simpanan aku..JPA, Mara beratur-ratur mintak aku isi borang biasiswa*xde unsur bongkak yup!!..result aku kat matrik dulu pun..bukannye calang2..tapi pe aku leh cakap..study kat ne2 pun same je..ko dapat DEAN LIST ke??huhu!!ada jgk yg duk kutuk UTM, UDM..mcm2 la..usaha lebih, dapat lebih la..ko xtaw ke??peluang pekerjaan lebih tinggi untuk dak2 UiTM , UniKL, UTM aw ..aku harap ko pahatkan keluhan ko kat lam kpale otak singkat smpai mati!!





k la..aku dah xde mood*hahah..sengal..bia nak pergi mandi pun..chow sin chan dlu la yup..wassalam..




.pen off.

3 shining LIPGLOSS:

yuyuEyuliAnayusOf said...

aah, stdy kat mne2 pon same kan?
alah, blaja kat obersee pom balek2 tadee keje jgk! hehe

SYAFIQASHAFIE said...

sabar thia sabar,.hehehe,.(merujuk hal yg kutuk u tu)tak patut ar kate gitu kn?huhukat memnae pon same je,.yg lebih or kurang nye kite atas usahe diri sendiri lah pulak,.

thyYunx said...

kak yuli : btol2..bknny yg dr ovrsea tu b'kualiti sgt ..lau skdar taw theory tp prktkl xteror..

cika :exactly..thanx yup...u wat i sjuk aty..hehe..