Pages

Saturday, February 25, 2012

purnama



Assalamualaikum wbt..

tengok balik tajuk aku letak ikutsukahati aku tu macam lawak pulak.
no reason langsung aku letak tajuk tu. takpe lah. anggap je, apa ada pada tajuk an? hahaha

bulan Februari a.k.a dua ni memang banyak dugaan, onak duri yang terpaksa aku tempuhi.
sepatutnya bulan ni membawa kebahagiaan yang berlipat ganda untuk aku..
tetapi.. aku yakin satu je..
' Allah tak turunkan ujian kepada hambaNya itu,
jika hambaNya tidak dapat mencari jalan penyelesaian untuk sesuatu masalah..'.
so, everything happens for a reason aite? xoxo.cewah. macam cerita Gossip Girls pulak..

kenapa perlu aku bahagia?
tanggal 11 Februari genap usia aku 21 tahun..
dah 21 cam tak caya lah..
happy sangat2 sebab ramai wish hari tu.
plus telinga ni berbunga-bunga sebab dapat dengar suara merdu nyanyikan lagu 'happy birthday'.
so sweet for the person that sang the song for me. thanks dear.


abaikan buku2+wayar kat belakang. comel kan? dalam tu ada coklat tiramisu. until now aku tak habis makan lagi sebab sayang sangat2 nak habiskan :)))


ni classmate yang birthday on 10th feb kasi. terkejut kot dia betul2 bagi. best! strawberry cheese cake! rasa nak lagi.heeeeeehe
even agar2 je. tapi bermakna tau. sebab 4 orang yang rapat ngan aku ni susah sikit nak celebrate pe2. heeeeeee

paginya 11 tu aku ada perarakan Maulidur Rasul peringkat universiti..
just be a part of MPP .. tak salahkan join buat perkara baik? so, tak rasa pun semua tu waste my time.. sangat2 bermakna sebab dapat duduk dalam majlis ilmu sekali..
dan pada hari tu jugak sejarah hitam mula terukir dalam hidup aku..

aku tak nak buat konklusi bulan februari ni berakhir tanpa sebarang 'sweet memory'..
sebab still ada a week to go..
next month dah nak final.
nak struggle. study smart.


insyaAllah nak DL .. doakan aku.
thanks :)

6 shining LIPGLOSS:

Aisyah Ahmad said...

happy belated birthday awak.semoga panjang umur dan murah rezeki :)

delarocha said...

good luck for your exam :-)

sizuka[Izzati] said...

happy belated birthday~!

misz molecule said...

aisyah : thanks syg..

misz molecule said...

delacora : thanks..doakan sy :)

misz molecule said...

sizuka : thanks dear..:)